Forårssalg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Blog Homepage

En guide til rengøring af diamantsmykker derhjemme
Februar 07, 2022

En guide til rengøring af diamantsmykker derhjemme

Find ud hvordan du nemt kan vedligeholde dine skatte med vores guide til rengøring af smykker!

Læs mere

En guide til herreringe: Find din favorit
Februar 07, 2022

En guide til herreringe: Find din favorit

Der er mange forskellige herreringe at vælge imellem. Her kan du læse mere om de forskellige ringtypers design og hvilken finger du kan bære ringene på.

Læs mere

Solitaire forlovelsesring: en klassiker
Februar 07, 2022

Solitaire forlovelsesring: en klassiker

Den tidløse solitaire diamantring er blevet selve symbolet på en forlovelsesring. Læs mere om de forskellige varianter af solitaire forlovelsesringe her!

Læs mere

Hvor meget skal en vielsesring koste?
Februar 04, 2022

Hvor meget skal en vielsesring koste?

Hvor meget skal en vielsesring koste? Hvad er det egentlig almindeligt at betale for en vielsesring? Find svaret her med vores prisguide for vielsesringe!

Læs mere

Smaragd forlovelsesringe: symbolik, vedligeholdelse og andre tips
Januar 11, 2022

Smaragd forlovelsesringe: symbolik, vedligeholdelse og andre tips

Ved du hvad en smaragd forlovelsesring symboliserer? Find ud hvordan du bør vælge en smaragdgrøn ring her!

Læs mere

Rubin forlovelsesring: betydning, kvalitet og andre tips
Januar 11, 2022

Rubin forlovelsesring: betydning, kvalitet og andre tips

Ved du hvad en rubin symboliserer? Find ud hvordan du bør vælge en forlovelsesring med rubin her.

Læs mere

7 forlovelsesringe med forskellige design
Januar 11, 2022

7 forlovelsesringe med forskellige design

Skal du købe en forlovelsesring, men er du lidt overvældet af udvalget? Her får du et overblik over de forskellige modeller, så det bliver nemmere at vælge.

Læs mere

En guide til forlovelsesringe med ædelsten
Januar 11, 2022

En guide til forlovelsesringe med ædelsten

Vælg en funklende forlovelsesring fra blå safir til klassiske diamanter. Du kan læse mere om de forskellige typer af ædelsten her.

Læs mere

@diamondsfactoryworld