Efterårsudsalg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Grabber Fatning Oval Granat Forlovelsesring

Kundevurdering:
Produktkode: CLRN05055_GT_01
Ring & Diamant detaljer

Produktkode: CLRN05055_GT_01

Design nummer:

Metal

Metal:

Dimensioner:

Oplev vores
Gem

Efterårsudsalg Pris (inkl. moms)
Du Sparer: 0 Du sparer er forskellen mellem den vejledende pris og det, du betaler, når du køber fra Diamonds Factory. |
Førpris: Vejledende udsalgspris: Dette er et generelt skøn over den pris, som det sælges i normale detailbutikker. 6.625 DKK
  
Hvordan vi tilbyder den bedste pris:
A sælges typisk for

 

Når du køber det fra os,
sparer du

 

A sælges typisk for
Traditionel værdikæde
Smykkeproducent
Smykke grossist
Smykkeforhandler
Kunde
Du Sparer:
Når du køber det fra os,
sparer du
Hvordan gør vi det
Diamonds Factory
Design
Udformet
Leveret
Kunde
Produktkode: CLRN05055_GT_01
Kundevurdering:

Tilpas dette produkt

  • AAA
    Quality Grade - Good (A): Dark blue in color. Light does not pass through gem. Entry level for fine jewelry.
Garnet
Oval
7X5mm

Tilpas din diamant

Nulstil filtre
(Alle)
(Alle)
(Alle)
100 - 5000000

Brug for det før? Ring til os +45 78 74 63 44
warranty
Livstidsgaranti
free delivery
Gratis
levering
diamonds
Certificerede diamanter
return
30 dages returpolitik
Efterårsudsalg Pris

The Gift of a Lifetime
The Gift of a Lifetime
Luksuriøs emballage

En evig gave

Vores kasser er specielt designet til at supplere og beskytte de smykker, de huser. Den smukke falske ruskindforing kombineret med de sarte detaljer i guld skaber en luksuriøs emballage, der viser smykkerne på den bedst mulige måde.

Autentiske Anmeldelser fra Rigtige Kunder
@diamondsfactoryworld