Efterårs salg slutter om

Ring Calculator

Forlovelsesringen og dens pris

Gad vide hvor meget at du skal bruge på en forlovelsesring?
Vores lommeregner hjælper dig med at indstille budgettet til din forlovelsesring baseret på din livsstil, for at hjælpe dig med at købe den perfekte ring.

Et skridt tættere på at finde den perfekte ring

UD FRA DE OPLYSNINGER DU HAR ANGIVET, SKAL DU MAKSIMALT KUNNE SPARE 300DKK pr. måned.

DA DU HAR 5 MÅNEDER INDTIL AT DU ØNSKER AT FRI, SKULLE DU HAVE 1500DKK TILGÆNGELIG

Her er vores foretrukne produkter, der anbefales til dit budget:
Hvad er den gennemsnitlige pris på en forlovelsesring?

Du parat til at fri, men er ikke sikker på, hvor meget at du skal bruge på en forlovelsesring. Den gennemsnitlige betalte pris for en forlovelsesring i Storbritannien er £ 1483 (ca. 14000 DKK), og det er værd at påpege, at du helt sikkert kan købe en smuk ring for dette beløb. Det er også vær at bemærke, at det beløb du vælger at bruge, burde besluttes ud fra dine personlige præferencer og dit budget.

Du undrer dig måske over, hvordan du vælger en forlovelsesring. Der er mange vigtige faktorer, der påvirker den pris, du betaler. Dette bestemmes af den valgte metaltype, diamantsnittet, klarhed, farve og karatvægt og det overordnede design. For eksempel kan de med et strammere budget ønske at vælge et mere overkommeligt 9kt guld, som er både praktisk og klassisk, mens de med et lidt større budget måske vælger et holdbart og elegant platin.

Hvilken ring har jeg råd til, baseret på min løn?

Det er vigtigt at beslutte hvor meget af din løn, at du kan bruge på ringen. Den ældgamle myte er, at en forlovelsesring skal svare til mellem en og tre måneders løn. For nogle kan det dog virke som en masse penge at bruge på ét smykke. Så i sidste ende burde budgettet være baseret på, hvilket beløb at du har det godt med. Det er en god ide at se nøjagtigt på, hvad du har råd til. Dette skal være en beregning baseret på din årsløn, månedlige udgifter, aktuelle besparelser og hvor meget tid du har inden at du frier. Udfyld blot detaljerne ovenfor, og så vil vores praktiske forlovelsesring-lommeregner hjælper dig med at bestemme, hvad du har råd til.

De bedste måder at spare op til en forlovelsesring?

Der er et par hurtige tip, der kan hjælpe dig, når du sparer op til en forlovelsesring. Den første og muligvis den vigtigste ting er at lave lidt research, besøg vores diamantuddannelses- og metalvejledning for at lære mere om, hvordan du vælger den bedste diamant til dit budget og forskellene mellem ædle metaltyper. Du har måske eller måske ikke på dette tidspunkt en idé om, hvilken type ring du gerne vil have, så undersøg de forskellige stilarter for at få en idé om, hvad du har råd til. Det er en god ide at sætte et budget (brug vores forlovelsesring-lommeregner som vejledning) og holde dig til det bestemte budget så meget som muligt!

Når du har budgettet på plads, er det tid til at spare op. Hvorfor ikke prøve at oprette automatiske overførsler til en anden opsparingskonto, springe store indkøb over og gemme småpenge i stedet for at bruge dem. Uanset hvad din metode er, er det en god ide at holde sig til den.

@diamondsfactoryworld