Vinter salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Ring Calculator

Forlovelsesringen og dens pris

Gad vide hvor meget at du skal bruge på en forlovelsesring?
Vores lommeregner hjælper dig med at indstille budgettet til din forlovelsesring baseret på din livsstil, for at hjælpe dig med at købe den perfekte ring.

Et skridt tættere på at finde den perfekte ring

UD FRA DE OPLYSNINGER DU HAR ANGIVET, SKAL DU MAKSIMALT KUNNE SPARE 300 DKK pr. måned.

DA DU HAR 5 MÅNEDER INDTIL AT DU ØNSKER AT FRI, SKULLE DU HAVE 1500 DKK TILGÆNGELIG

Her er vores foretrukne produkter, der anbefales til dit budget:
what Is The Avg Cost Of An Engagement Rings
Hvad er den gennemsnitlige pris på en forlovelsesring?

Du parat til at fri, men er ikke sikker på, hvor meget at du skal bruge på en forlovelsesring. Den gennemsnitlige betalte pris for en forlovelsesring i Storbritannien er £ 1483 (ca. 14000 DKK), og det er værd at påpege, at du helt sikkert kan købe en smuk ring for dette beløb. Det er også vær at bemærke, at det beløb du vælger at bruge, burde besluttes ud fra dine personlige præferencer og dit budget.

Du undrer dig måske over, hvordan du vælger en forlovelsesring. Der er mange vigtige faktorer, der påvirker den pris, du betaler. Dette bestemmes af den valgte metaltype, diamantsnittet, klarhed, farve og karatvægt og det overordnede design. For eksempel kan de med et strammere budget ønske at vælge et mere overkommeligt 9kt guld, som er både praktisk og klassisk, mens de med et lidt større budget måske vælger et holdbart og elegant platin.

Select An Engagement Ring At Affordable Price
Hvilken ring har jeg råd til, baseret på min løn?

Det er vigtigt at beslutte hvor meget af din løn, at du kan bruge på ringen. Den ældgamle myte er, at en forlovelsesring skal svare til mellem en og tre måneders løn. For nogle kan det dog virke som en masse penge at bruge på ét smykke. Så i sidste ende burde budgettet være baseret på, hvilket beløb at du har det godt med. Det er en god ide at se nøjagtigt på, hvad du har råd til. Dette skal være en beregning baseret på din årsløn, månedlige udgifter, aktuelle besparelser og hvor meget tid du har inden at du frier. Udfyld blot detaljerne ovenfor, og så vil vores praktiske forlovelsesring-lommeregner hjælper dig med at bestemme, hvad du har råd til.

Choose An Best Engagement Ring To Save Money
De bedste måder at spare op til en forlovelsesring?

Der er et par hurtige tip, der kan hjælpe dig, når du sparer op til en forlovelsesring. Den første og muligvis den vigtigste ting er at lave lidt research, besøg vores diamantuddannelses- og metalvejledning for at lære mere om, hvordan du vælger den bedste diamant til dit budget og forskellene mellem ædle metaltyper. Du har måske eller måske ikke på dette tidspunkt en idé om, hvilken type ring du gerne vil have, så undersøg de forskellige stilarter for at få en idé om, hvad du har råd til. Det er en god ide at sætte et budget (brug vores forlovelsesring-lommeregner som vejledning) og holde dig til det bestemte budget så meget som muligt!

Når du har budgettet på plads, er det tid til at spare op. Hvorfor ikke prøve at oprette automatiske overførsler til en anden opsparingskonto, springe store indkøb over og gemme småpenge i stedet for at bruge dem. Uanset hvad din metode er, er det en god ide at holde sig til den.

@diamondsfactoryworld