Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.


Forlovelsesringe FAQ

Traditionelt tænker man, at du skal bruge op til tre måneders løn på en forlovelsesring til din partner. Det kan dog være en ret stor sum. Grundlæggende bør det beløb, du bruger på en forlovelsesring, være op til dig, og hvor meget du føler dig tryg ved at bruge.

En forlovelsesring sidder på den fjerde finger (ringfingeren) på venstre hånd, hvilket er traditionelt for de fleste vestlige lande, inklusiv Danmark. Denne tradition sporer tilbage til de gamle romere, hvor de mente, at fingeren havde en direkte vene til hjertet.

En forlovelsesring er en ring, normalt prydet med diamanter, som bæres for at angive, at en person er forlovet og snart gift. En forlovelsesring gives traditionelt under et frieri. Forlovelsesringe varierer i stil i disse dage, men er normalt lavet af ædelmetal og prydet med ædelsten eller diamanter.

Der er mange grunde til at købe en forlovelsesring online hos os hos Diamonds Factory. Vi skaber smukke og unikke håndlavede smykker til en brøkdel af den pris, som findes hos traditionelle guldsmede. Vores smykker er til overkommelige priser, af høj kvalitet og kan tilpasses efter din smag og præferencer. Vi kan også skabe næsten ethvert smykke som du kan forestille dig, med vores skræddersyede smykkeservice. Vores smykkeeksperter står altid til rådighed for at give dig den bedst mulige service og ekspertrådgivning - hvilket betyder, at du er i gode hænder!

Omkostningerne for en forsikring på en forlovelsesring kan være så lidt som omkring 500 DKK for en 30.000 - 40.000 DKK ring. Prisen afhænger for det meste af, hvor meget at ringen er værd. Hvis du gerne vil have et gratis tilbud på en forsikring, så kan du gå til vores forsikringsside.

For at vælge en forlovelsesring til din partner er det vigtigt først at forstå deres stil. Hvis du allerede har en idé, er det perfekt! Men hvis du er usikker, så prøv at spørg deres venner og familie om nogle tips. Når du ved, hvilken stil at du leder efter, burde du beslutte dig for et budget, lære om diamanternes 4 C'er og finde din partners ringstørrelse. Bare rolig, vores smykkeeksperter står altid til rådighed for at tilbyde dig ekspertrådgivning enten i butikken eller online. Husk at give dig selv tid nok til at søge efter den perfekte ring, da du skal være forberedt på at bestille på forhånd.

@diamondsfactoryworld