Efterårsudsalg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Gratis Levering

Leveringstjeneste

Alle vores ordrer sendes via en betroet kurertjeneste. Leveringen finder sted inden for 2-3 arbejdsdage, hvor pakken kan modtages mod underskrift på den angivne leveringsadresse. Pakken er fuldt forsikret indtil underskriftstidspunktet. Bemærk venligst, at leverancer uden for EU kan medføre yderligere importgebyrer.

Hvornår vil jeg modtage min vare?

Den generelle leveringstid afhænger af dit valg, og hvor lang tid det tager vores smykkemagere og guldsmede at skabe dine specialfremstillede smykker. Varigheden kan afvige fra de generelle retningslinjer.

 • Personaliserede smykker

  Leveringstiden for kundespecifikke smykker er 2 - 4 uger.

 • Lavet efter mål

  For smykker, der er fremstillet efter særlige mål, er leveringstiden mellem 3 og 5 uger. Denne tidsramme kan dog variere og afhænger af smykkets kompleksitet og design.

 • Varer klar til forsendelse

  Vores sortiment af forsendelsesklare smykker leveres normalt inden for 4 dage.

 • Har du brug for din forsendelse hurtigere?

  Hvis du har brug for din ordre hurtigst muligt, bedes du sende en e-mail til [email protected] eller kontakte os på livechatten.

Når dit produkt er blevet lavet og klar til afsendelse, sender vi dig en e-mail med et sporingslink, hvor du kan følge med i, hvordan din pakke skrider frem.

Kan jeg få min ordre hurtigere?

Hvis du har brug for en hurtigere levering, kan du enten tjekke vores udsalgsprodukter, som kan leveres inden for 3-4 arbejdsdage, eller du kan anmode om en haste-ordre ved at kontakte os via e-mail på [email protected] eller ringe til os.

Hvad hvis jeg vil levere til en anden adresse?

Hvis du vil have, at din leveringsadresse er en anden end din faktureringsadresse, har vi brug for følgende yderligere dokumenter:

 • En kopi af kortholderens foto-ID. Et pas eller kørekort anbefales.

 • En kopi af en nylig forbrugsregning eller kontoudtog, der skal dateres fra de sidste 3 måneder, for at vi kan verificere kortets faktureringsadresse.

 • En skriftlig tilladelse, der giver os tilladelse til at levere til en alternativ adresse. Dette skal printes og underskrives i hånden af kortholderen. Vi kan e-maile dig det format, som du kan bruge til at printe og underskrive.

Leverer du til Kanaløerne?

Ja, det gør vi. Kunder fra Kanaløerne er berettigede til skattefri køb, men ordrer skal afgives pr. telefon. Kontakt vores salgsrådgivere på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44.

Får jeg en momsrefusionsformular?

Moms gælder for alle ordrer placeret på dette websted. Alle produkter, der vises online, er inkl. moms. VAT Retail Export Scheme tillader, at momsbeløbet refunderes til kunder, når de køber varer i EU og derefter eksporterer dem uden for EU. Bestillinger fra Diamonds Factory er imidlertid ikke en del af til VAT Retail Export Schemet, da vi er et internet-baseret postordre-selskab.

Er jeg berettiget til momsfri køb?

Moms opkræves for alle forsendelser inden for EU. Hvis du befinder dig uden for EU eller lande, der er fritaget for moms, skal du blot kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 så hjælper de dig med at foretage dit køb via telefon.

Spor din ordre

For at spore din ordre klik her.

@diamondsfactoryworld