Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

30 Dages Gratis Ændring af Størrelse

At finde den rigtige størrelse på din ring kan være en kompliceret sag. Vi tilbyder størrelsesændringer afhængigt af din ringtype og dens kompleksitet. Vores team er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål vedrørende størrelsen på din ring.

Forlovelses- og Diamantringe:

Til almindelige bånd, ringe uden diamant eller ædelsten, tilbyder vi gratis størrelsesændring på op til 2 størrelser større eller mindre inden for 30 dage efter modtagelse af varen.

For enhver størrelsesændring, der overstiger to størrelser, vil vi opkræve et gebyr på 600 DKK.

Forlovelsesringe med diamant- eller ædelsten (inklusiv skræddersyede ringe) vurderes for at sikre, om de kan ændres i størrelsen, eller om de skal laves om. I begge tilfælde opkræves et gebyr på 600 DKK.

Allianceringe:

Fulde allianceringe: Grundet fatningens natur kan fulde allianceringe ikke ændres og skal returneres til omskiftning inden for 30 dage efter modtagelsen. Denne pris vil afhænge af prisforskellen mellem størrelser inklusiv et minimumsgebyr på 600 DKK. Kontakt venligst vores team for at diskutere mulighederne for din alliancering.

Halve & ¾ allianceringe: Af samme årsag skal alle halve og ¾ allianceringe vurderes for at sikre, om de kan ændres størrelse, eller om de skal laves om. Denne pris vil afhænge af prisforskellen mellem størrelser inklusiv et minimumsgebyr på 600 DKK.

Vielsesringe:

Til simple bånd, vielsesringe uden diamant eller ædelsten, tilbyder vi en gratis størrelsesændring på op til 2 størrelser større eller mindre inden for 30 dage efter modtagelse af varerne. Skal størrelsen ændres med mere end +, - to størrelser opkræves et gebyr på 600 DKK. Alle ringe vurderes af vores team inden prisen bekræftes.

Vielsesringe med diamant- eller ædelsten inspiceres også før størrelsesændring for at sikre, at fatningens natur tillader en størrelsesændring.

Skræddersyede ringe:

Vi tilbyder gratis størrelsesændring for op til to størrelser større eller mindre inden for 30 dage efter modtagelsen, forudsat at en størrelsesændring er mulig. For en størrelsesændring på over 2 størrelser opkræver vi et gebyr på 600 DKK. Efter at have modtaget din anmodning, vil vores team vurdere, om størrelsesændringen er mulig, og vende det med dig. Afhængigt af kompleksiteten af din ring, kan størrelsesændringen resultere i yderligere omkostninger, som køber hæfter for. Dette gælder også, hvis ringen skal laves på ny fra bunden, kan den ikke kan ændres efter ønske. Du vil blive informeret om eventuelle ekstra omkostninger på forhånd. Det vil herefter blive afklaret, om størrelsesændringen gennemføres.

Bemærk venligst, at vurderinger normalt tager 10-14 hverdage.

@diamondsfactoryworld