Efterårs salg slutter om

Værdiansættelser

Som en del af vores forpligtelse til at hjælpe vores kunder med forsvarligt at forsikre diamantsmykker købt hos os, tilbyder vi gratis vurderingsrapporter.

Hvad er en vurderingsrapport?

Vurderingsrapporter giver dig mulighed for at forsikre dine smykker til den fulde erstatningspris for butikker. Dette er ikke nødvendigvis det samme beløb som den betalte pris på grund af de potentielle omkostninger ved udskiftning og det faktum, at vi har forskellige salgstilbud i løbet af året.

Nøjagtig udskiftningsværdi

Vores vurderingsrapporter betyder, at dit forsikringsselskab har en nøjagtig erstatningsværdi, hvis dine smykker bliver beskadiget, mistet eller stjålet.

Vores vurderingsrapporter

Vores vurderingsrapporter leveres gratis med hver vare der købes hos os. Vurderingsrapporterne inkluderer alle detaljerne i smykket, inklusive diamantfarve og klarhed. Vurderingsrapporten vil også have et billede, der viser smykkets design.

Bruges til at bevise ægtheden

Vores vurderingsrapporter er meget nyttige som et middel til at bevise ægtheden af et smykke sammen med et certifikat. Vores vurderingsrapporter og certifikater giver dig sindsro, så du føler dig 100% sikker på dine køb.

@diamondsfactoryworld