Efterårs salg slutter om

Mega Diamond Sale

Laboratorieskabte diamanter

Introduktion til et moderne og mere overkommeligt alternativ - laboratorieskabte diamanter. Den samme skønhed og kvalitet som den naturlige, stort set bare med en anden oprindelse.

Hvorfor laboratorieskabte diamanter?

1. PRIS

Laboratorieskabte diamanter kan være op til 30% billigere end den naturlige slags. Perfekt til hvis du har et mindre budget, eller ønsker at maksimere din diamantstørrelse til samme pris.

2. KVALITET & SKØNHED

Laboratorieskabte diamanter udstråler den samme skønhed og kvalitet som den naturlige diamant - faktisk er de visuelt og kemisk identiske.

3. MODERNE

Laboratorieskabte diamanter har taget smykkeindustrien med storm. De dyrkes i et laboratorium ved hjælp af avanceret teknologi, som tilbyder et moderne alternativ til naturlige diamanter.


Hvad er laboratorieskabte diamanter?

Laboratorieskabte diamanter, ellers kendt som menneskeskabte eller dyrkede diamanter, dyrkes i et laboratorium ved hjælp af banebrydende teknologi, der efterligner de betingelser, under hvilke naturlige diamanter udvikler sig. Da de er dannet af det samme materiale og udsat for de samme forhold, er laboratorieskabte diamanter optisk og kemisk identiske med den naturlige slags.

Hvordan fremstilles laboratorieskabte diamanter?

TRIN 1:
DIAMANT "FRØ"
TRIN 2:
VARME & TRYK
ANVENDELSE
TRIN 3:
DIAMANTEN BEGYNDER
AT VOKSE
TRIN 4:
DIAMANT ER PARAT

Vores laboratorie skabte diamanter er, som deres navn antyder - fremstillet i et laboratorium. Hver diamant starter sit liv som et lille kulstoffrø. Derefter udsættes det for ekstrem varme og tryk, eller indgår i en aflejringsproces (kendt som CVD) for at efterligne processen under naturlig diamantdannelse. Derefter vokser det inde i laboratoriet, normalt seks til ti uger, og skæres og poleres på samme måde som naturlige diamanter.

Er laboratorieskabte diamanter ægte?

Ja! laboratorieskabte diamanter er ægte diamanter - bare med en anden oprindelse. De er visuelt og kemisk identiske, så de kan ikke differentieres med øjet, og der kræves specialudstyr for at adskille dem.

Laboratorieskabte I forhold til naturlige diamanter

Laboratorieskabte diamanter og naturlige diamanter er lige smukke. Begge er kemisk og visuelt identiske, og derfor er det umuligt at skelne dem fra hinanden. Den eneste reelle forskel er deres oprindelse. Laboratorieskabte diamanter er menneskeskabte og dyrkes i et laboratorium, mens naturlige diamanter dannes i jordens kappe. Naturlige diamanter stadig er det foretrukne traditionelle valg, men laboratorieskabte diamanter kan være op til 30% billigere end en naturlig diamant af samme størrelse og kvalitet.

Sådan køber du diamantsmykker, som dyrkes i et laboratorie

Alle vores diamantsmykker kan købes med syntetiske laboratorieskabte diamanter; dette vælges let som en mulighed på vores produktsider. Vælg bare ringen, halskæden, armbåndet eller øreringe du er interesseret i, og vælg "laboratorieskabte diamanter", før du føjer den til din indkøbskurv.


FAQ Laboratorieskabte Diamanter

Ja, laboratorieskabte diamanter tilbyder en god løsning, hvis at du leder efter en større diamant til dit budget eller et minedriftsfrit alternativ. Laboratorieskabte diamanter har tendens til prismæssigt at være mere overkommelige end naturlige diamanter af samme størrelse og kvalitet. Som med hver ædelsten kan videresalgsværdien dog variere over tid. Da laboratorieskabte diamanter er ret nye for smykkeindustrien, er der en vis usikkerhed med hensyn til fremtidig prisfastsættelse i sammenligning med naturlige diamanter.

Både naturlige diamanter og laboratorieskabte diamanter er fysisk og kemisk identiske. De er ægte diamanter, som tilbyder de samme egenskaber og gnistrer som en naturlig diamant. Det er umuligt at skelne laboratorieskabte diamanter fra naturlige diamanter ved hjælp af det blotte øje. Der kræves specialudstyr til at skelne laboratorieskabte diamanter fra den naturlige sort.

Ligesom naturlige diamanter, er enhver laboratorieskabt diamant unik og varierer i snit, farve og klarhed. Laboratorieskabte diamanter kan have indre fejl eller uklarheder på overfladen, på samme måde som naturlige diamanter af høj kvalitet kan have. Ved hjælp af de samme strenge standarder, som anvendes til at evaluere naturlige diamanter, testes laboratorieskabte diamanter grundigt, og klassificeres af uafhængige gemmologiske laboratorier.

Ja, du får mere for pengene med laboratorieskabte diamanter, som kan være op til 30% billigere end en naturlig diamant af samme størrelse og kvalitet.

Ja, du kan forsikre laboratorieskabte diamanter på samme måde som naturlige diamanter, for yderligere sindsro.

@diamondsfactoryworld