Efterårs salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Om os

Grundlagt i 2008
13 års erfaring med gøre milepæle uforglemmelige.

Storbritanniens mest pålidelige online juveler
Mission

ENESTÅENDE KVALITET

Alle vores smykker er håndlavet af vores dygtige guldsmede for at sikre, at hvert et smykke er af enestående kvalitet. Vi lægger særlig vægt på at vælge materialer, der er af sublim kvalitet og er etisk fremskaffet.

UOVERTRUFFEN VÆRDI

I modsætning til mange andre juvelerer skærer vi mellemmanden ud ved at designe, lave og levere dit smykke direkte til dig, så vi kan skabe usædvanlige smykker til de mest fordelagtige priser muligt.

UPÅKLAGELIG SERVICE

Det er vigtigt for os at tilbyde en upåklagelig service. Vores kyndige team bestræber sig på at hjælpe dig så meget som du har brug for, så du kan finde det diamantsmykke som du havde forestillet dig.


Vi springer mellemmanden over
så du betaler op til 78% mindre end hos traditionelle guldsmede

Vores Historie

Jain-familien har gennem mere end 4 generationer været dedikeret til juvelerarbejde. Med en stærk ekspertise gik Jain-familien for nylig globalt og opnåede stor succes med Diamonds Factory, som nu anses for en af de mest betroede og elskede juvelerer.

VIST I

Tillidsværdig International Juveler

Du kan trygt stole på, at vi leverer de højeste standarder af kvalitet, lige fra kundeservice til udsøgt håndværk

100.000 + Glade
Kunder

Uforlignelig Kvalitet Og
Håndværk

Verdensomspændende
Tilstedeværelse

Besøg vores showrooms

København Diamond Factory Store

Showroom Åbner Snart

Erhvervscenter Havnegade, Havnegade 39, 1058 København K

Book en video konsultation

Stockholm Diamond Factory Store

Showroom Åbner Snart

Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm, 11121, Sverige

Book en video konsultation

Oslo Diamond Factory Store

Showroom Åbner Snart

Tollbugata 8, Oslo, 0152, Norge

Book en video konsultation

London Diamond Factory Store

7 Hatton Garden London EC1N 8AD

0203 993 1986

Book en video konsultation

Berlin Diamond Factory Store

Office 25.2 Kantstraße 164, 10623 Berlin

0800 184 4819

Book en video konsultation

Paris Diamond Factory Store

8 Rue De La Vrillière 75001 Paris

01 85 14 88 30

Book en video konsultation

@diamondsfactoryworld