Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Diamant Certifikat

 • GIA Diamonds Certification THE GEMOLOGICAL INSTITUTE
  OF AMERICA (GIA)
 • IGI Diamonds Certification THE INTERNATIONAL
  GEMOLOGICAL INSTITUTE (IGI)
 • EGL Diamonds Certification MULTI-STEN SMYKKKECERTIFIKAT
  - EGL
 • Diamonds Factory Certifikat DIAMONDS FACTORY
  CERTIFIKAT

Hos Diamonds Factory er tillid og troværdighed vigtigt for os, og vores 50.000+ loyale kunder synes at være enige, derfor leverer vi diamantcertificering for hver diamant, vi sælger.

En diamantcertificering er et upartisk oversigt over ægtheden af en diamant og specifikationerne såsom karat, klarhed og slibning osv., udført af ekspertgemologer eller diamantlaboratorier. Dette dokument er vigtigt, da det giver køberen forsikring om, at diamanten er som beskrevet af sælgeren.

Opbevar dit dokument et sikkert sted, da dette giver sikkerhed i tilfælde af tab, handel eller videresalg. Når diamanten muligvis forlader din besiddelse (for eksempel for at blive renset), er det en god ide at minde den part, der overtager diamanten, om at du har et certifikat. Dette bør fjerne enhver fristelse for svindel fra tredjepart.

Diamonds Factory: Gratis og udstedt af vores interne gemolog. Dette certifikat viser karatvægt, farve, diamanternes klarhed, designnummer og diamantformer (mulighed med flere sten). Modtages i digital form.

EGL - (European Gemological Laboratory) En tredjepartsmulighed, der er et af de få laboratorier, der grupperer smykkeprodukter af kvalitet, for eksempel vores multi-stenprodukter såsom tennisarmbånd og eternity ringe.

IGI (International Gemological Institute) og GIA (Gemological Institute of America) - Verdenskendte uafhængige laboratorier, der anses for at være de strengeste i branchen. Certifikaterne viser karatvægt, farve, klarhed, diamantform, udskæring, polering, symmetri, fluorescensniveauer, typer af indeslutninger og certifikatnummer.

Opbevar dit certifikat et sikkert sted. Det giver uvurderlig sikkerhed i tilfælde af tab (hjælper med at fastslå den kvalitet og størrelse af diamant, der kræves for en retfærdig udskiftning), handel eller videresalg. Når diamanten forlader din besiddelse (for eksempel for at blive renset), skal du altid lade den part, der overtager, vide, at du har et certifikat. At vide, at du kan identificere din diamant, fjerner enhver fristelse fra tredjeparts side til at begå bedrageri (såsom at bytte diamanten ud med en af lavere kvalitet).

@diamondsfactoryworld