Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Diamant Farve

Når du vælger diamanter, er farven en meget vigtig faktor. Sjældenhed og renhed måles ved en diamants manglende farve. Diamanter af højere kvalitet vil have et rent, lyst hvidt udseende, mens de med lavere kvalitet vil have mærkbar farve, og for det utrænede øje kan dette være vanskeligt at få øje på.

I midten af 1950'erne udarbejdede Gemological Institute of America en farveskala mellem D - Z for at regulere og definere diamants farvespektrum. Med D klassificeret som helt farveløs og Z som lidt gul eller brun i udseende. Bemærk, at diamantens farve har stor indflydelse på dens værdi.

Imidlertid må denne regel ikke forveksles med farvede diamanter. Farvede diamanter er klassificeret på en separat diamantfarveskala og kan endda være mere sjældne eller værdifulde end diamanten.

Top tips

For at hjælpe dig med at vælge den diamantfarve, der passer perfekt til dig, har vi samlet et par top-tips


For det utrænede øje kan de fleste observatører ikke skelne en farvekvalitet fra D til F, medmindre diamanterne sammenlignes nøje i et kontrolleret miljø.

Det er værd at bemærke, at diamantfarver er mere synlige i større diamanter, så det kan være en god idé at vælge en højere farvegradering.

Som hovedregel reflekterer diamanter med et højere antal facetter mere lys, hvilket betyder, at de har en tendens til at skjule farve bedre end dem med færre facetter. Med det i tankerne er rund, prinsesse og andre strålende snit gode former at overveje for dem, der vælger en lavere farveklasse.

Gult guld supplerer diamantens svage farve, og det betyder, at du kan vælge lavere farvekarakterer. Bemærk: en diamants farve bliver meget sværere at opdage, når en diamant er sat i en ring og placeret i naturligt lys.

Gruppe Klassificering:

For multi-sten genstande af diamantsmykker såsom diamantøreringe, diamant eternity-ringe, multi-sten vedhæng osv., leverer vi et Diamond Factory & EGL Jewelry Certificate of Autenticitet, der bekræfter den kombinerede diamantkaratvægt og diamantkvalitet for din sindsro for kvaliteten af dit diamantsmykke. Da Multi-Stone Diamond smykker har mange diamanter, tilbyder vi en række klassificeringsmuligheder som farvekvaliteter DE, FG, HI. Det er meget vanskeligt at få den specifikke diamant, når mange diamanter skal matche nøjagtigt.

GIA-farvesorteringsskala

FARVELØS

NÆR FARVELØS

SVAGT GUL

MEGET LYSEGUL

LYSEGUL

Hvilke grader af farve tilbyder i?

Vi tilbyder kun vores kunder de fineste diamanter med en farvekvalitet på mellem D og I. Diamanter, der er klassificeret bedre end J, er farveløse eller næsten farveløse.

Fluorescens

Fluorescens refererer til en diamants tendens til at udsende en blød farveglød, når den udsættes for ultraviolet lys (såsom et "sort lys"). Cirka 30% af diamanterne fluorescerer til en vis grad.

En GIA-undersøgelse af diamantfluorescens:

En undersøgelse udført i 1997 af GIA viste, at niveauet af fluorescens ikke har nogen bredt mærkbar effekt på farveudseendet eller gennemsigtigheden af diamanter, når de ses "table down" (på hovedet). I tabel op-position syntes diamanter med stærk eller meget stærk fluorescens at have bedre farve end mindre fluorescerende sten. Effekten var mest synlig i I-K farverne.

De synlige effekter af svag til medium fluorescens er kun mærkbare for en gemmolog, der bruger en speciel UV-lyskilde.

Fordi den fluorescerende glød normalt er blå (som er den komplementære farve til gul), kan fluorescens få diamanter af HI-farve til at se op til en klasse hvidere. Af denne grund har HI-diamanter tendens til at sælge til et mindre tillæg, når de har medium til meget stærk fluorescens. Samlet set bør fluorescens ikke være en væsentlig faktor ved køb af diamanter, da dens indvirkning på udseendet er ubetydelig, hvis ikke faktisk lidt positiv.

@diamondsfactoryworld