Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Diamant Form

Mest forvekslet med snit, henviser en diamantform til den form, som den er skåret i, og påvirker det komplette udseende og følelse af et givet design. Valg af diamantens form skal baseres på personlig præference, selvom det er godt at bemærke, at der er nogle fordele ved visse former.

Top tips

For at hjælpe dig med at vælge den perfekte diamantform har vi samlet et par top-tips


Det er vigtigt at vælge diamantens form ud fra dine personlige præferencer, da dette har en altoverskyggende effekt på designets udseende. De fleste har en form i tankerne, inden de begynder deres søgning, mens andre kan overveje former, som de finder mest smigrende.

Den runde diamant betragtes som den mest populære, muligvis på grund af sin tidløse appel og tendens til at generere mere gnist sammenlignet med andre former.

Runde diamanter er typisk dyrere sammenlignet med specielle formede diamanter, da de har flere facetter, hvilket resulterer i mere spild ved skæring - hvilket gør dem dyrere.

 

Et Udvalg af Diamantformer Inkluderer:

Brilliantslib

Den mest populære form på grund af sin tidløse appel. Den runde diamant har tendens til at generere den højeste mængde gnist på grund af sit store antal facetter.

Prinsesse

En firkantet diamant, som menes at være blevet meget populær på grund af, at den er både er strålende og unik.

Marquise

Oprindeligt bestilt af Louis XIV fra Frankrig, kan Marquise-formen prale af kongelig appel og er perfekt til dem, der ønsker at maksimere karatvægt.

Smaragd

Med sin pavillon som er skåret i rektangulære facetter for at skabe en elegant finish er smaragd diamantformen virkelig unik.

Pære

Denne populære og elegante form har en afrundet kant og et enkelt punkt, også kendt som "Teardrop".

Hjerte

Det ultimative symbol på kærlighed og tilbedelse, hjerteformen er perfekt til romantikere blandt os.

Oval

Perfekt proportioneret og unik, har den ovale form diamant også en glans, der svarer til den for den runde diamant.

Strålende

Strålende kombinerer både den elegante og klassiske appel fra smaragd med den rundes enkelhed.

Asscher

Asscher er en firkantet version af smaragd og er virkelig unik og har en pavillon skåret i rektangulære facetter.

Pudeform

Med afrundede hjørner og store facetter for at øge glansen har denne form været en favorit i mere end et århundrede.

@diamondsfactoryworld