Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Diamant Klarhed Guide

Diamantens klarhed er en af de 4 C’er som sammenfatter diamantens kvalitet. I vores klarheds guide, vil vi fortælle alt, som er vigtigt at vide vedrørende diamantens klarhed, så du kan finde den perfekte diamant til dit smykke.

Hvad er diamant klarhed?

Diamant klarhed er vurderingen af indeslutninger i diamanten. De diamanter med færrest tilfælde af indeslutninger, vil have en højere klarheds vurdering, og derfor være af højere værdi. Fejl på overfladen af diamanten er kaldet blemishes, hvor interne fejl er kaldet inklusioner.

Hvad er diamant inklusioner?

Diamant inklusioner er naturlige fejl fundet inde i diamanten. De kan fremstå som sorte, grå eller hvide. Inklusioner opstår naturligt grundet ekstrem varme og tryk i jordens kappe under diamanternes dannelse. Diamanters naturlige opståen kan tage mellem én til tre milliarder år, så chancen for at finde den perfekte diamant er lille, hvilket er hvorfor fejlfrie diamanter er så sjældne og værdifulde.

Hvordan måles diamanters klarhed?

Diamant klarhed er målt ved at vurdere indeslutninger under 10x forstørrelse, hvilket er standarden for klassificering af diamant klarhed. Flere faktorer er taget i betragtning under vurdering af diamantens klarhed, så som:

  • Antal af inklusioner
  • Placering af inklusioner
  • Inklusionernes natur
  • Størrelsen af inklusionerne
  • Colour of inclusions.

Diamant klarhedsskala

Diamantens klarhedsskala spænder fra Flawless (FL) til Inclusions (I1), hvor Flawless er den mest eftertragtet.

FL - Fejlfri

Fejlfri (FL) diamanter har ingen blemishes eller inklusioner synlige under 10x forstørrelse. Diamanter klassificeret som fejlfrie er meget sjældne, da inklusioner naturligt forekommer

IF - Fejlfri indvendigt

Fejlfri indvendigt (IF) diamanter, har ingen synlige inklusioner under 10x forstørrelse.

VVS1/VVS2 - Meget meget lidt inkluderet

Meget meget lidt inkluderet (VVS1/VVS2) diamanter, har kun få inklusioner som er vanskelige for en dygtig gemmolog at se under 10x forstørrelse.

Meget lidt inkluderet

Meget lidt inkluderet (VS1/VS2) diamanter har mindre inklusioner, som kan ses med en større indsats under 10x forstørrelse.

SI1/SI2 - Lidt inkluderet

Lidt inkluderet (SI1/SI2) diamanter, har mærkbare inklusioner under 10x forstørrelse.

I1 - Inkluderet

Inkluderet (I1) diamanter har inklusioner der er tydelige under 10x forstørrelse. Inklusionerne påvirker diamantens glans og gennemsigtighed.

Hvordan påvirker klarhed en diamant?

Klarhed påvirker en diamant og dens egenskab til at funkle. Et højere antal af inklusioner kan påvirke en diamants gennemsigtighed og glans. En diamant med mange inklusioner vil fremstå glansløs og livløs i forhold til en diamant med meget få eller slet ingen inklusioner.

Hvad er den bedste klarhed for en diamant?

Den bedst kvalificeret diamant klarhed er Fejlfri eller Flawless (FL), men det betyder ikke nødvendigvis at det er den smukkeste diamant. Det er altid vigtigt at overveje de 4 C’er af diamantens kvalitet og hvordan de påvirker hinanden. For eksempel, kan diamantens karat påvirke hvor mærkbare inklusionerne er, eftersom inklusionerne sandsynligvis vil være mere synlige i en større diamant end en mindre diamant af samme klarhed.

Diamant farve og klarhed

Diamant farve og klarhed er vidt forskellige termer. Diamant klarhed refererer til de indeslutninger som findes inde i diamanten, hvor farve refererer til den nuance at diamanten har. Selvom de vurderes forskelligt, kan klarhed og farve harmonere og sammen opnå den perfekte diamant. For eksempel kan en mindre mængde farve i en diamant være fordelagigt, da det kan hjælpe med at maskere eventuelle inklusioner.

Ønsker du at købe et smykke såsom en diamant ring bør du overveje karat vægten, slibningen og farven sammen med klarheden for at kunne vælge den bedste diamant til dit budget. For yderligere information of de 4C’er, gå til vores diamant uddannelsesguide.

@diamondsfactoryworld