Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Diamant Slib

Hvad er forskellen mellem diamant slib og diamant form?

I modsætning til hvad mange tror, ​​er der forskel på diamantslibning og diamantform. Diamantslibning refererer til, hvordan en diamant er skåret og poleret, så dens facetter kan absorbere og reflektere lys. En diamantform er en geometrisk form som diamanten er skåret i, og beskriver blot dens silhuet.

Hvad er diamanternes slib?

Diamantslibning refererer til, hvor godt en diamant er slebet og poleret. Det bedste diamantslib vil være perfekt proportioneret, symmetrisk og smukt poleret, så den største mængde lys kan komme ind og reflektere ud af stenen. En godt slebet diamant vil virke funklende og lys, mens en dåligt slebet diamant vil virke glans- og livløs.

Hvordan sliber man diamanter?

Hvordan slibes diamanter? Diamanter skæres med præcision og dygtighed af en kvalificeret diamantekspert. Slibningsprocessen består af fem dele: planlægning, spaltning, bruting, polering og inspektion. Efter slibning sendes diamanten til vurdering og bedømmes på de 4 C'er (inklusive snit).

De forskellige typer af diamantslib

Hver diamant vurderes og klassificeres på sin kvalitet af slib. En diamantslibning vurderes på flere faktorer, såsom glans, symmetri, polering og ild, og spænder fra fremragende til dårlig. Jo højere kvalitet af slib, desto mere vil diamanten sandsynligvis funkle. Derfor bør du overveje snittet, når du køber en diamant.

Diamonds Cut

Fremragende diamant slib

En fremragende slebet diamant er det bedste diamantsleb og også den smukkeste. Det betyder, at den er perfekt proportional og har den bedste glans, symmetri, polering og ild. En fremragende eller ideel slebet diamant reflekterer næsten alt det lys, der kommer ind i den, så den funkler smukt.

Meget godt diamant slib

En meget godt slebet diamant er næsten den samme i forhold til en fremragende diamant. Det gør det stadig muligt for det meste af lyset, som kommer rammer diamanten, at reflektere, dog tiltrækker den en lavere pris.

Godt diamant slib

En godt slebet diamant afspejler en betydelig mængde lys, som rammer den. Diamanten har ikke den samme mængde ild eller glans, som en fremragende slibning eller meget god slibet diamant har, men det er et mere overkommeligt valg for dem på budget.

Fair diamant slib

En fair slebet diamant reflekterer typisk en lille portion lys. For dem, der ønsker at maksimere karatvægten i forhold til andre ting, kan en fair slebet diamant være det eneste valg for en højere karatvægt på budget.

Dårligt diamant slib

En dårlig slebet diamant er en diamant, der er skåret for dyb eller for flad. Når dette sker, vil diamanten miste betydelige mængder lys. Den eneste fordel ved denne type diamant er prisen. En diamant, der er dårlig slebet, vil være betydeligt lavere i pris end nogen anden kvalitet af diamantslib, samtidig med at den mangler funklen.

Diamantslibsdiagram

Har du nogensinde tænkt på, hvordan diamanter er skåret for at kunne lave juveler? Vores diamantslibningsdiagram viser, hvordan lys passerer gennem forskellige former for udskæringer. Som du kan se her, påvirker kvaliteten af slebet direkte, hvordan en diamant gnistrer på grund af den måde lys rammer og reflekterer fra stenen.

Diamonds Cut

Hvad er en diamant form?

En diamantform er kendt som den geometriske form af en diamant eller silhuet. Ofte er en diamantform kendt som et snit, og de forskellige diamantsnit kan omtales som enten runde eller smarte diamanter. Fancy diamanter er enhver form, der ikke er en rund brillant.

Typer af diamantformer og hvad de er bedst til

Der er mange typer diamantsnit og former at vælge imellem, og den du vælger skal være baseret på din smag og præferencer. Hvis du køber en gave til din elskede, såsom en forlovelsesring, er det en god idé at finde den perfekte diamantform til din partner. Her er de typer diamantformer, som du kan vælge imellem, når du køber diamantsmykker.

Round brilliant diamond cut

Brilliantslib

Den runde brillant er den mest populære form for forlovelsesringe på grund af dens tidløse udseende og skønhed. Den har en tendens til at generere den største mængde gnist på grund af sit store antal af facetter.

Cushion cut diamond

Pudesnit

Den pudesnittet diamant har afrundede hjørner og store facetter for at øge glansen. Denne diamantform er elsket for sin tidløse appel og har været en favorit i over et århundrede.

Princess cut diamond

Prinsessesnit

Den prinsessesnittet diamant er en firkantet diamant, der menes at have vokset i popularitet på grund af dens moderne udseende.

Pear cut diamond

Dråbesnit

Pærediamantsnittet er et populært og elegant snit, også kendt som 'dråben' for sin afrundede form og spidse spids.

Heart cut diamond

Hjertesnit

Det ultimative symbol på kærlighed, hjertesnittet er perfekt til romantikerne blandt os.

Emerald cut diamond

Smaragdsnit

Med sin pavillon skåret i rektangulære facetter for at skabe en elegant finish, er smaragdsnittet virkelig unikt.

Oval cut diamond

Ovalt snit

Den ovalformede diamant er perfekt proportioneret, unik og har en lignende glans som den brilliantslebet diamant.

Asscher cut diamond

Asscher snit

Asscher snittet er en firkantet version af smaragden, som er virkelig unik og har en pavillon skåret i rektangulære facetter.

Marquise cut diamond

Marquisesnit

Oprindeligt blev marquise snittet bestilt af Louis XIV i Frankrig. Dens aflange form er perfekt til dem, der ønsker at maksimere karatvægten.

Radiant cut diamond

Strålende snit

Det strålende snit har en lignende glans som den runde diamant har, men med en mere moderne og unik form.

Hvilke diamantformer, slib og størrelser er bedst for optimal glans?

Her er vores bedste tips til, hvordan du finder den mest funklende diamant baseret på dens form, snit og størrelse.

Vælg en bedere kvalitet af slib

En kvalitet af slibning påvirker direkte dens evne til at grinstre. En fremragende diamant er slebet med perfekte proportioner, symmetri og polering for at tillade så meget lys at reflektere og sprede sig som muligt. En dårligt slebet diamant fremstår liv- og glansløs. Hvis du ønsker en strålende diamant, bør du derfor vælge en bedre snitkvalitet.

Overvej diamantens størrelse og vægt

Hvis du er på udkig efter en stor diamant på et budget, bør du ikke gå på kompromis med slibekvaliteten. En dårlig slebet diamant kan se mindre ud end en fremragende slebet diamant af samme vægt, og ikke vil have nær så meget glans og ild.

De bedste diamantsnit for glans

Diamanter med et rundt snit (brilliantslib) har naturligvis mere glans og ild. Det er muligt at vælge en slibningsgrad af God (eller bedre) for en smuk diamant med dette snit. Hvis en smuk diamantform er mere dig, er det en god idé at vælge en kvalitet af slib som er Meget god (eller bedre) for den perfekte symmetri, proportioner og polering.

@diamondsfactoryworld