Forårssalg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Mega Diamond Sale

Laboratorieskabte diamanter

Introduktion til et moderne og mere overkommeligt alternativ - laboratorieskabte diamanter. Den samme skønhed og kvalitet som den naturlige, stort set bare med en anden oprindelse.

Hvorfor laboratorieskabte diamanter?

1. PRIS

Laboratorieskabte diamanter kan være op til 30% billigere end den naturlige slags. Perfekt til hvis du har et mindre budget, eller ønsker at maksimere din diamantstørrelse til samme pris.

2. KVALITET & SKØNHED

Laboratorieskabte diamanter udstråler den samme skønhed og kvalitet som den naturlige diamant - faktisk er de visuelt og kemisk identiske.

3. MODERNE

Laboratorieskabte diamanter har taget smykkeindustrien med storm. De dyrkes i et laboratorium ved hjælp af avanceret teknologi, som tilbyder et moderne alternativ til naturlige diamanter.


Hvad er laboratorieskabte diamanter?

Laboratorieskabte diamanter, ellers kendt som menneskeskabte eller dyrkede diamanter, dyrkes i et laboratorium ved hjælp af banebrydende teknologi, der efterligner de betingelser, under hvilke naturlige diamanter udvikler sig. Da de er dannet af det samme materiale og udsat for de samme forhold, er laboratorieskabte diamanter optisk og kemisk identiske med den naturlige slags.

Hvordan fremstilles laboratorieskabte diamanter?

Diamond Seed
TRIN 1:
DIAMANT "FRØ"
Heat & Pressure Aplpication
TRIN 2:
VARME & TRYK
ANVENDELSE
The diamonds start to grow
TRIN 3:
DIAMANTEN BEGYNDER
AT VOKSE
Diamond is ready
TRIN 4:
DIAMANT ER PARAT

Vores laboratorie skabte diamanter er, som deres navn antyder - fremstillet i et laboratorium. Hver diamant starter sit liv som et lille kulstoffrø. Derefter udsættes det for ekstrem varme og tryk, eller indgår i en aflejringsproces (kendt som CVD) for at efterligne processen under naturlig diamantdannelse. Derefter vokser det inde i laboratoriet, normalt seks til ti uger, og skæres og poleres på samme måde som naturlige diamanter.

Er laboratorieskabte diamanter ægte?

Ja! laboratorieskabte diamanter er ægte diamanter - bare med en anden oprindelse. De er visuelt og kemisk identiske, så de kan ikke differentieres med øjet, og der kræves specialudstyr for at adskille dem.

Laboratorieskabte I forhold til naturlige diamanter

Laboratorieskabte diamanter og naturlige diamanter er lige smukke. Begge er kemisk og visuelt identiske, og derfor er det umuligt at skelne dem fra hinanden. Den eneste reelle forskel er deres oprindelse. Laboratorieskabte diamanter er menneskeskabte og dyrkes i et laboratorium, mens naturlige diamanter dannes i jordens kappe. Naturlige diamanter stadig er det foretrukne traditionelle valg, men laboratorieskabte diamanter kan være op til 30% billigere end en naturlig diamant af samme størrelse og kvalitet.

Sådan køber du diamantsmykker, som dyrkes i et laboratorie

Alle vores diamantsmykker kan købes med syntetiske laboratorieskabte diamanter; dette vælges let som en mulighed på vores produktsider. Vælg bare ringen, halskæden, armbåndet eller øreringe du er interesseret i, og vælg "laboratorieskabte diamanter", før du føjer den til din indkøbskurv.


FAQ Laboratorieskabte Diamanter

Ja, laboratorieskabte diamanter tilbyder en god løsning, hvis at du leder efter en større diamant til dit budget eller et minedriftsfrit alternativ. Laboratorieskabte diamanter har tendens til prismæssigt at være mere overkommelige end naturlige diamanter af samme størrelse og kvalitet. Som med hver ædelsten kan videresalgsværdien dog variere over tid. Da laboratorieskabte diamanter er ret nye for smykkeindustrien, er der en vis usikkerhed med hensyn til fremtidig prisfastsættelse i sammenligning med naturlige diamanter.

Både naturlige diamanter og laboratorieskabte diamanter er fysisk og kemisk identiske. De er ægte diamanter, som tilbyder de samme egenskaber og gnistrer som en naturlig diamant. Det er umuligt at skelne laboratorieskabte diamanter fra naturlige diamanter ved hjælp af det blotte øje. Der kræves specialudstyr til at skelne laboratorieskabte diamanter fra den naturlige sort.

Ligesom naturlige diamanter, er enhver laboratorieskabt diamant unik og varierer i snit, farve og klarhed. Laboratorieskabte diamanter kan have indre fejl eller uklarheder på overfladen, på samme måde som naturlige diamanter af høj kvalitet kan have. Ved hjælp af de samme strenge standarder, som anvendes til at evaluere naturlige diamanter, testes laboratorieskabte diamanter grundigt, og klassificeres af uafhængige gemmologiske laboratorier.

Ja, du får mere for pengene med laboratorieskabte diamanter, som kan være op til 30% billigere end en naturlig diamant af samme størrelse og kvalitet.

Ja, du kan forsikre laboratorieskabte diamanter på samme måde som naturlige diamanter, for yderligere sindsro.

@diamondsfactoryworld