Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

FAQ

Vi håber, at du har fundet et svar på alle dine spørgsmål. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du kontakte vores kundeservice på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44

FAQs

Om os

Vi kombinerer fremragende værdi med storslået kvalitet og undgår mellemmanden for at kunne tilbyde dig fordelagtige priser. Vi har vores eget team af dygtige håndværkere, som håndlaver dit smykke specielt til dig. Globalt er vi kendt for at levere tilpassede, overkommelige diamanter og diamantsmykker af høj kvalitet.

Forveksl ikke fremragende værdi med dårlig kvalitet. Vi bruger erfarne og dygtige guldsmede og gemmologer. Vi er kendte for at levere personlige, overkommelige diamanter og diamantsmykker af høj kvalitet.

3 hovedårsager til, at vi har de laveste priser:
 • Vi er en diamantproducent.
 • Vi bruger ikke en mellemmand.
 • Vi driver en utrolig effektiv virksomhed, så de generelle omkostninger optimeres.
Bemærk:

Vi garanterer, at vores priser er de billigste i Denmark.

Kontakt os

Hvis du vil høre nærmere om ethvert aspekt af den værdi, vi kan tilbyde, eller kvaliteten af vores diamanter bedes du kontakte vores venlige kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 skrive til os i live chatten.

Ordre

Det er vigtigt for os at levere den bedst mulige service. Dette er grunden til, at vi tilbyder en 30 dages returret, hvilket betyder, at hvis du er utilfreds med dit køb, har du fuld returret, uden spørgsmål.

Kontakt os

Hvis du foretrækker at tale med vores kundeservice vedrørende returnering af et smykke, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Vi indgraverer mange smykker hvert år, og chancerne er, at din ring også er egnet til indgravering.

Vigtige ting at bemærke om indgravering

Der er en række meget vigtige ting, du skal være opmærksom på ved indgravering:

 • Der er en tegnbegrænsning på de fleste ringe
 • Indgravering tilføjer 3 til 4 dage til leveringstiden for din ring
 • Ved indgravering af en ring bortfalder returretten
 • Det er ikke muligt at ændre størrelsen på en ring efter indgravering

Hvis du ønsker at indgravere din ring, er det anbefalet, at du tager de rigtige målinger ved hjælp af vores ringstørrelsesguide, og at du giver dig selv tid til at vælge det perfekte design.

Kontakt os

Hvis du vil diskutere indgravering af din ring med vores venlige kundeserviceteam, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Den nemmeste måde at finde din ringestørrelse på er ved at følge vores ringstørrelsesguide.

Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige ringestørrelse, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Ændring af størrelsen på en ring er mulig for de fleste designs. Det er imidlertid ikke muligt at ændre størrelsen på allianceringe, ringe der er indgraveret, eller ringe der skal ændres mere end 2 størrelser. Hvis du har brug for hjælp til at finde din ringestørrelse, skal du blot følge vores ringstørrelsesguide for vejledning.

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere hjælp i denne sag, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 skrive til os i live chatten.

Besøg vores smykkeafsnit for mere information.

Kontakt os

Hvis du foretrækker at tale med vores kundeserviceteam, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44. +45 78 74 63 44. For hurtigt respons kan du også skrive til os i live chatten..

Gratis vurderingsrapport
Det er vigtigt for os at levere fremragende kundeservice, hvorfor vi med glæde leverer en gratis vurderingsrapport, til forsikringsformål ved hvert køb.

Din gratis vurderingsrapport indeholder alle produktdetaljer og diamantspecifikationer såsom diamantklarhed, diamantfarve og det anvendte ædle metal. Denne rapport er et nyttigt dokument til at bevise dit produkts kvalifikationer og ægthed, med det formål at forsikre dit smykke.

Kontakt os

Hvis du vil diskutere forsikring af dit smykke yderligere, bedes du kontakte vores kundeservice på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten. for hurtigt respons.

Selvfølgelig! Kontakt blot vores kundeserviceteam eller send en online formular, hvis du ønsker at bestille en fremvisning.

Du er velkommen til at kontakt vores kundeservice på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Ringe til mænd er faktisk den samme pris som kvinders ringe mht. vægt. Da ringe til mænd har en tendens til at være meget større, betyder det, at de kræver mere guld, platin eller i tilfælde af diamanter - flere diamanter, hvilket resulterer i en højere pris, grundet mængden af anvendte materialer.

Kontakt os

Ønsker du at diskutere vores ringe til mænd eller se på mulighed for finansiering, kan du kontakte vores kundeservice på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Vi ved, at det ikke er alle der kender deres ringstørrelse, vi har derfor lavet en ringstørrelsesguide der hjælper dig med at bestemme den perfekte pasform.

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere rådgivning med hensyn til ringstørrelser, kan du kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

For britiske ordrer leveres din bestilling med Royal Mail ved hjælp af next day, special delivery service. Internationale ordrer leveres via FedEx. Disse forsendelsesmetoder er fuldt forsikret mod tab, skader og tyveri, helt op til det punkt, hvor du underskriver dem ved levering.

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere råd om leveringsprocedurer, kan du kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Hvis du håber på en tidligere leveringstid, bedes du kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44, eller skrive til os i live chatten for mere information.

Selvfølgelig er vi altid glade for at arrangere kollektioner personligt i en af vores butikker. Vær opmærksom på, at der ved afhentning skal foretages en aftale. For at booke en aftale skal du blot kontakte et medlem af vores kundeserviceteam eller indsende en online formular.

Identificering
Bemærk, at for at hente dine varer, skal du vise fotografisk identifikation, såsom et kørekort eller pas.

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere råd om afhentnings- eller leveringsmuligheder, kan du kontakte vores kundeservice på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Du modtager e-mails vedrørende dine leveringsopdateringer. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om leveringsprocedurer og korrespondance, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller gå ind i en live chatten.

Vi sender dig en e-mail den dag at din ordre er afsendt, samt en estimering af din forventede leveringsdato, leveringsfirmaet og sporingsoplysningerne.

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere råd om leveringsprocedurer og sporing af din ordre, kan du kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten for hurtigt respons.

For at behandle din anmodning om levering til en alternativ adresse fra din faktureringsadresse, er vi nødt til at følge visse sikkerhedsprocedurer. Disse procedurer beskytter både dig og os. Vi kræver derfor visse dokumenter fra dig, før du at du omdirigerer din ordre. Kontakt venligst vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44, da de kan hjælpe dig.

Vi bruger førende pålidelige globale leveringsselskaber, så vi er sikre på, at din bestilling er sikker. Vi forsikrer endvidere bestillingen i tilfælde af tab, skade og / eller tyveri under forsendelse.

Hvis du returnerer et smykke, er det dit ansvar at forsikre varen under transit. De fleste leveringsselskaber giver gerne et tilbud på garanteret levering næste dag, og de vil blot spørge dig, hvor meget pakken er værd, og hvilken forsikringsværdi du har brug for. Bemærk, at vi ikke påtager os ansvar for tab, som er opstået under transit for varer returneret til os.

Kontakt os

Hvis du ønsker yderligere rådgivning om vores forsikrings- eller leveringsprocedurer, bedes du kontakte vores kundeservice på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Din ordre bliver pakket på en diskret måde i overensstemmelse med vores emballage i transit politik.

Diskret på ydersiden, elegant på indersiden
I overensstemmelse med vores sikre emballage i transit politik, henviser den eksterne emballage ikke til vores mærke, diamanter, guld eller smykker. Dette er for at sikre, at det ikke er tydeligt den bærer på værdifuldt indhold. Bare rolig, emballagen på indersiden er smukt præsenteret.

Kontakt os

Hvis du vil diskutere vores emballagepolitik yderligere, kan du kontakte vores venlige kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 vores kundeservice på live chatten.

Hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du læse vores returpolitik eller kontakte et medlem af vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44, da de kan hjælpe dig.

Vi tilbyder to enkle måder at afgive en ordre på, og er forpligtet til at levere en uovertruffen service under hvert trin af din ordreproces.

 1. Online

  Det er nemt at lave en online ordre. Vælg dit foretrukne smykke, skitsér eventuelle specifikationer, og fortsæt til kassen. Hvis du har spørgsmål vedrørende din onlinebestilling, kan du tale med et medlem fra vores kundeserviceteam.

 2. Per telefon

  Vores venlige salgsteam tager gerne din ordre over telefonen, hvis dette er din foretrukne metode. De taler dig igennem hvert trin af din ordre, inden at de tager betalingen, og er der for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have.

 3. I butikken

  Hvis du foretrækker at besøge en af vores butikker, er vores diamanteksperter klar til at give dig alle de oplysninger, du har brug for vedrørende køb af et diamantsmykke, og kan vise dig eksempler, hvis du gerne vil se dem.

Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp med bestilling, kan du kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44.

Returnering

Brug et par minutter på at læse vores returpolitik.

Kontakt os

Hvis du foretrækker at tale med et medlem fra vores kundeserviceteam om at returnere en ordre, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller gå ind i en live chatten.

Vi vil gerne have, at alle vores kunder er helt tilfredse med deres køb, derfor hjælper vi mere end gerne, med at bytte varer. Desværre kan vi ikke bytte skræddersyede eller indgraverede varer på grund af designet.

Kontakt os

Hvis du foretrækker at tale med et medlem fra vores kundeserviceteam om, hvorvidt at du kan bytte dit smykke, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Selvfølgelig! Det er ikke noget problem hvis din ring er for stor eller for lille, da vores dygtige guldsmede let kan ændre ringstørrelser.

Pris for at ændre størrelse
Brug vores ringstørrelsesguide for at finde din nøjagtige ringstørrelse, og kontakt derefter vores venlige kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 for at få en vurdering af eventuelle gebyrer.

Hvis du ønsker at returnere en vare, bedes du kigge på vores returpolitik, der beskriver vilkårene og procedurerne for returnering af en vare.

Kontakt os

Hvis du foretrækker at tale med et medlem af vores kundeserviceteam om returnering af en vare, bedes du kontakte dem på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller gå ind i en live chatten.

Betalinger

Vi er fast besluttet på at give dig en sikker online shopping oplevelse. Til dato har vi haft over 50,000+ tilfredse kunder og vores mål er altid at levere en uovertruffen kundeservice.

Moderne e-handelssikkerhed
Vores hjemmeside er beskyttet med sikkerhedscertifikater (SSL-certifikater). Disse certifikater anvender avancerede krypteringsteknologier, så du kan være helt tryg, når du handler online hos os.

PCI-kompatibel
Vores systemer er i overensstemmelse med PCI Security Standards Council, som blev grundlagt af Visa, MasterCard, American Express og JCB International. Du kan finde ud af mere om PCI Security Standards Council på www.pcisecuritystandards.org.

Verificeret af Visa og MasterCard
Vi bruger også Visa og MasterCard Secure Code-teknologi til behandling af alle ordrer.

Kontakt os

Hvis du vil tale med et medlem af vores kundeserviceteam om bestilling pr. telefon, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

Du kan betale med en af følgende metoder:

Kredit- eller debetkort
Vi accepterer alle større kredit- og betalingskort.

PayPal
Vi accepterer betalinger via PayPal. Du skal blot vælge denne betalingsmulighed under betalingen. Hvis du ønsker at betale telefonisk med PayPal, kan du kontakte vores kundeservice, så sender vi dig en PayPal-anmodning. Efter modtagelse af anmodningen skal du blot foretage betalingen og sende os en e-mail med betalingsoplysningerne. Du modtager derefter ordrebekræftelsen.

Bankoverførsel
Vi kan også acceptere betalinger via bankoverførsel. Du skal blot ringe eller e-maile kundeserviceteamet, hvis du ønsker at betale med denne metode.

Check
Vi modtager også gerne betaling via check. Kontakt et medlem af vores kundeserviceteam, hvis du har brug for yderligere oplysninger om denne betalingsmetode.

Telefon
Vi kan acceptere betaling via telefon. Kontakt blot vores kundeserviceteam, hvor de vil bede om dit kort og dine bestillingsoplysninger for at tage imod betalingen.

Kontakt os

Hvis du vil tale med et medlem af vores kundeserviceteam om betalingsmuligheder, bedes du kontakte+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller gå ind i en live chatten.

Hvis dine kortoplysninger er blevet afvist, er der en række mulige grunde til, at det er sket. Overvej først nedenstående årsager, alternativt skal du blot kontakte vores kundeserviceteam, hvor vi gerne modtager betaling via telefon.

Årsager til afvisning af kortbetaling
Langt de fleste grunde til, at et kort afvises, er på grund af bankens beskyttelsespolitik. Du skal muligvis ringe til din bank for at fortælle dem, at du ønsker at købe en vare af høj værdi.

Alternativt har du muligvis forkert indtastet nogen af nedenstående oplysninger:
 • Kortindehavers navn
 • Kreditkortnummer
 • Kort Sikkerhedskode/CCV (3-4 cifret sikkerhedskode på bagsiden af dit kort)
 • Postnummer

Kontakt os

Hvis du vil tale med et medlem af vores kundeserviceteam om betaling via telefon, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44.

Det er afhængigt af den anvendte betalingsmetode. Det kan tage 8-10 arbejdsdage, før en refusion bliver behandlet. Vores hjælpsomme kundeservice, giver dig gerne besked om estimerede refusionstider når der er aftalt en refusion.

Kontakt os

Hvis du vil tale med et medlem af vores kundeserviceteam om vores returpolitik og muligheden for at modtage en refusion, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44.

Der er moms på alle ordrer bestilt på dette websted. Alle produkter, der vises online, er inkl. moms. VAT Retail Export Scheme tillader, at momsbeløbet refunderes til kunder, når de køber varer i EU og derefter eksporterer dem uden for EU. Bestillinger fra Diamonds Factory er imidlertid ikke en del af til VAT Retail Export Schemet, da vi er et internet-baseret postordre-selskab.

Kontakt os

Hvis du vil tale med et medlem af vores kundeserviceteam om dette, bedes du kontakte os+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44.

Moms opkræves for alle forsendelser inden for EU. Hvis du befinder dig uden for EU, eller lande der er fritaget for moms, kan du kontakte vores kundeserviceteam på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 så hjælper de dig meget gerne med at foretage dit køb telefonisk.

Kontakt os

Hvis du gerne vil lære mere om reglerne med hensyn til moms, kan du tale med et medlem af vores kundeserviceteam+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44.

Ja, vi er glade for at kunne tilbyde rabatkoder, hvor det er muligt, og gør det hele året rundt.

Kontakt os

Hvis du vil tale med et medlem af vores kundeserviceteam om nuværende rabatter, kan du kontakte+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten for mere information.

Hvis du ønsker at bruge to kort til en transaktion, er dette bestemt muligt. Du skal bare sørge for, at begge kort tilhører den samme ejer og er registreret på samme faktureringsadresse. Ring til vores kundeserviceteam for at få hjælp til at betale med to kort over telefonen.

Kontakt os

Hvis du vil tale med et medlem af vores kundeserviceteam om at foretage et køb med to kreditkort , kan du kontakte os +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44.

Ja, vi er stolte af at tilbyde en prisgaranti, der betyder, at vi sigter mod at matche lignende priser. Hvis du ønsker at drage fordel af denne service, bedes du kontakte vores kundeserviceteam og give oplysninger om den pris og det produkt, som du vil have os til at matche.

Kontakt os

Hvis du vil tale med et medlem af vores kundeserviceteam vedrørende et prismatch, bedes du kontakte+45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 e-mail [email protected], eller skrive til os i live chatten.

Når du foretager en betaling, godkender din bank beløbet for den transaktion, du har foretaget. Den faktiske afregning af beløbet mellem din konto og vores konto afsluttes normalt på omkring 2-3 dage. Modtager vil blive specificeret som Neve Jewels Ltd, der ejer Diamonds Factory-mærket.

Kontakt os

Hvis du gerne vil tale med et medlem fra vores kundeserviceteam vedrørende betalinger, eller hvis du vil foretage en betaling over telefonen, kan du kontakte kundeservice på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

@diamondsfactoryworld