Efterårsudsalg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Guide til forlovelsesringe

At vælge den perfekte forlovelsesring til den, du elsker, kan virke helt uoverskueligt. Lær alt hvad du behøver at vide, såsom hvordan du vælger den bedste diamant til dit budget, i vores forlovelsesringguide.

Forlovelsesring Guide

Så er du klar til at stille det meget vigtige spørgsmål, men du er forståeligt nok nervøs. Fra at øve dig på talen, forstå, hvordan man vælger en forlovelsesring, til at planlægge den perfekte ramme til at fri i, kan det være et overvældende øjeblik for selv de mest erfarne blandt os.

Ringen er et vigtigt element i frieriet, et symbol på evig kærlighed, som er designet til at blive vist frem for venner og familie, når du fortæller dem om den spændende nyhed. Dette er grunden til, at vi har sammensat en omfattende købsvejledning til forlovelsesringe, der hjælper dig med at træffe en mere informeret beslutning og giver dig mere tid til at planlægge det særlige øjeblik.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en forlovelsesring?

At vælge “ringen” skal være en virkelig personlig oplevelse, hvor stil overvejes nøje for at skabe designet til din partners drømme. Der er et par vigtige spørgsmål du skal stille dig selv, før du begynder at søge efter det perfekte match.

Hvilke smykker bruger de?

Det er en god ide at lægge mærke til, hvilke smykker din partner allerede bruger, hvis de overhovedet bruger nogen. For dem der kan lide at bytte og skifte tilbehør baseret på trends, vælger man en traditionel forlovelsesring, såsom den klassiske kabale eller prinsessesnit, der fungerer med ethvert look. For dem der har tendens til at bære de samme stykker hver dag, skal du prøve at vælge et mere kreativt design, der passer til de stilarter, de allerede er vant til at bære.

Hvor aktive er de?

Hvor aktiv din partner har tendens til at være, skal også have en indflydelse på den type ring, du vælger. Hvis de er meget aktive, anbefaler vi at vælge en klassisk kabale i en sikker rammeindstilling for at undgå skader på ringen. Du kan vælge en større sten, hvis de er moderat eller mindre aktive.

Kender du deres ringstørrelse?

Hvis du planlægger at fri som en overraskelse, kan det være vanskeligt at finde din partners ringestørrelse. Den enkleste måde at undgå dette på er at "låne" en ring, de allerede har. For eksempel, hvis du låner en ring, som din partner bærer på deres langfinger, skal du blot gå en størrelse eller to ned for at finde den rigtige pasform til deres ringfinger. En anden måde at finde ud af deres størrelse er ved blot at spørge! Hvorfor ikke prøve at spørge på en afslappet måde, for eksempel når du er i nærheden af en smykkebutik.

Hvordan vælger jeg den bedste diamant til mit budget?

Stil og substans er altafgørende, når det kommer til diamantringe, da det ikke giver nogen mening at vælge et smukt design, hvis du derefter vælger en diamant af lav kvalitet. Vi anbefaler at vælge diamanten af højeste kvalitet indenfor dit budget og en, der supplerer dit valgte design. Noget du bør overveje er de 4 C'er:

Carat (karat)- diamantens vægt, jo større karat jo tungere er diamanten.

Clarity (klarhed) - vurderingen af ufuldkommenheder i og på overfladen af diamanten, de med mindst defekter har en højere gradering af klarhed.

Cut (slibningen) - hvor godt diamanten er skåret, proportionelle, godt skårne diamanter leverer den højeste mængde gnist.

Color (farve) - farven på diamanten, der spænder fra klar (ønskelig) til en brun eller gul tone (uønsket), farveskalaen varierer fra DZ med D betragtes som den klareste diamant.

Du kan se på vores diamantuddannelsesvejledning, hvis du stadig er usikker på, hvad du skal passe på.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger ringmateriale?

Ædle metaller har forskellige kvaliteter og egenskaber, så det er vigtigt at overveje disse sammen med hvilke smykker din partner allerede bruger. Det er bedst, hvis forlovelsesringen supplerer eller matcher deres nuværende smykker.

Platin - et holdbart metal, der passer perfekt sammen med diamanter og farvede perler.

Gul guld - et traditionelt ædelt metal, der er fantastisk til dem, der har tendens til at bære guldsmykker hver dag.

Hvidguld - muligvis den mest populære guldmetaltype på grund af den elegante og alsidige tone.

Rosaguld - et moderigtigt metal, der er blevet mere og mere populært på grund af det smukke rødlige farve.

Hvis du stadig er usikker, er platin en god mulighed på grund af sin alsidige tone og holdbarhed. Få mere at vide med vores metalguide.

Hvor lang tid tager det at få en forlovelsesring?

Så har du valgt ringen, og du er ivrig efter at se det endelige produkt. I gennemsnit tager det cirka fire til seks uger, afhængigt af ringens kompleksitet, for en guldsmed at færdiggøre alt. Det er bedst at dobbelttjekke med din juvelerarbejder, for at være sikker. Når du først har ringen, skal du bare fri. Uanset hvordan du vælger at fri, skal du bare sørge for, at det er unikt, personligt og mest af alt mindeværdigt. Kig på vores udvalg af diamantforlovelsesringe.

@diamondsfactoryworld