Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Metal Guide

Der er to meget vigtige spørgsmål, der skal overvejes, når du køber et smykke lavet af guld.

Man skal overveje:

Karat (almindeligvis forkortet kt til k) er en af de vigtigste ting, du skal overveje, når du vælger det specielle guldsmykke. Det refererer til den procentdel af guld, der er blevet blandet med metallet (den anvendte metaltype bestemmes af den ønskede farve på guldet).

Guldrenhed og værdi

Karat måler andelen af rent guld blandet med en anden metallegering, hvilket betyder, at hvis guldrenheden er højere, er værdien derfor også.

For eksempel vil et 18kt guldsmykke altid være mere værd end et 14kt guldsmykke, og dette ændrer sig ikke, uanset om du vælger mellem hvidguld, gulguld eller rosaguld.

 • 9k guld

  9kt guld betegner 37,5% guldrenhed. Det er den mindste standard, der bruges til at skabe guldsmykker i Storbritannien, såsom holdbare metalringe og stærke halskæde kæder.
  9kt guld har et 9kt stemplet eller numrene 375 et eller andet sted på smykkerne.

 • 14k guld

  Denne karat af guld betegner 58,5% renhed, og øger straks sin værdi og gør det til et populært valg for dem, der leder efter et smykke, der holder længere.
  Se efter 14kt i stemplet på guldet eller numrene 585.

 • 18k guld

  18kt guld betegner 75,0% renhed og bruges hovedsageligt til fine smykker. Hold øje med tallene 750 eller 18kt-stempelet.

 • 22k guld

  22kt guld har 91,7% guldrenhed, hvilket gør det til et dyrt metal og meget blødt. Derfor bruges det hovedsagelig til smykker i almindeligt guld.
  Tallene 917 og stempel 22kt angiver renheden af dette guld.

 • 24k guld

  Dette er det højeste karatguld, der angiver 100% guldrenhed. Det kan ikke bruges til smykker, fordi det er for blødt til at arbejde med.

Farvemulighederne for guld varierer. Den mest populære guldfarve er hvidguld, efterfulgt af guld. Farveforskellen mellem guld og hvidguld bestemmes af de metaller, som anvendes i legeringsblandingen.

 •  Guld

  Guld fremstilles ved at blande rent guld med legerede metaller såsom kobber og zink.

 •  Hvidguld

  Hvidguld fremstilles ved at blande rent guld med hvide metaller som sølv og palladium.
  Hvidguld er essentielt guld, som er blevet blandet med andet metal for at blege det, men det bliver ikke helt hvidt, det forbliver råhvidt eller flødehvidt. Hvidguld er ofte belagt med rhodium, som med tiden slides af. Derfor er regelmæssig rhodering er ofte påkrævet for at bevare den hvide tone.

 •  Rosaguld

  Rosaguld fremstilles ved at blande rent guld med kobber.

 •  Farvekombination

  Smykker kan også laves ved hjælp af en kombination af forskellige guldfarver. Smykker med forskellige guldfarver kaldes undertiden tofarvet eller flerfarvet.


Kontakt os

Hvis du vil vide mere om hvilket guld at vi anbefaler til forskellige typer af smykker, kan du kontakte vores kundeservice på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os I live chatten

@diamondsfactoryworld