Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Hvid guld

Ud af alle de forskellige typer guld er hvidguldsmykker tidløse, elegante og kan indarbejdes i enhver stil. Det anses for at være den mest populære guldfarve, der nu vælges oftere end traditionelt gult guld. Hvidguld kan let bæres med sølvsmykker, da nuancerne supplerer hinanden, selvom det anbefales, at du ikke blander metallerne - dette er for at sikre, at guldet ikke ridses eller beskadiges af det hårdere sølvsmykkemateriale.

Hvad er hvidguld?

Hvidguld er skabt ved at blande rent guld med et hvidt metal, såsom magnesium, sølv eller palladium for at skabe sin signatur sofistikerede farve. Denne guldfarve er aldrig helt hvid, men normalt en farvetone fra off white eller endda creme, hvilket gør den til den perfekte ramme for farvede ædelsten.

Hvidguld er essentielt guld, som er blevet blandet med andet metal for at blege det, men det bliver ikke helt hvidt, det forbliver råhvidt eller flødehvidt. Hvidguld er ofte belagt med rhodium, som med tiden slides af. Derfor er regelmæssig rhodering er ofte påkrævet for at bevare den hvide tone.

Denne farve fås i en række karat, men 9kt bruges mest til at sikre holdbare og fantastiske smykker, der kan bæres hver dag.

Pas på dine guldsmykker:

  • Sørg for at bære dine smykker adskilt fra andre stykker for at undgå at beskadige dem, da de kan gnide mod hinanden.
  • Fjern smykker i hvidguld, når du arbejder med barske kemikalier eller udfører grove opgaver.
  • Rengør dine smykker regelmæssigt for at undgå, at de bliver snavsede og at det svækker glansen.
  • Kontroller ædelstensindstillinger og spænder regelmæssigt for tegn på beskadigelse, og få disse repareret med det samme for at undgå at miste dine smykker eller deres dekorationer.

Har du brug for hjælp?

Hvis du vil have yderligere vejledning, uanset om du stadig overvejer, om du skal vælge platin eller guld, eller hvis du simpelthen ikke er sikker på, hvilke smykker der er bedst, så tøv ikke med at kontakte en af vores venlige teammedlemmer i dag . Ring bare til +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller klik på knappen Live Chat service

@diamondsfactoryworld