Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Platin

For et slidstærkt, men flot smykke vælger mange platin frem for guld. Det er et hvidt metal og i modsætning til guld, behøver det ikke blandes med en stor mængde af et andet stof. I de fleste tilfælde er det tilgængeligt i en næsten ren form - 95%.

Dette gør det også til et smykkemateriale perfekt til dem med allergi grundet dets rene form.

Platin vs Guld

Platins bedste egenskab er dens styrke, hvilket gør den til det perfekte valg til holdbare metalringe eller hårdføre halskæder og armbånd

Dette metal er det perfekte valg for alle, som leder efter et alternativ til hvidguld, da det ikke ser anderledes ud, men er mindre tilbøjeligt til at blive ridset og beskadiget end blødere metal.

Platin vil også bevare sin glans og farve over tid på grund af sin næsten rene form. Hvidguld er normalt belagt med rhodium, som falmer med regelmæssig brug og kræver regelmæssig rhodinering.

Bliver platin ridset?

Som alle metaller, kan platin blive ridset eller beskadiget, men der er ikke noget målbart tab af metal, siden det er fremstillet med en stor mængde af det originale metal selv, som alene er holdbart.

PPlatin er derfor en foretrukken mulighed for mere aktive individer. Det anbefales dog, at smykker stadig fjernes, når der arbejdes med hårde kemikalier, selv almindelige rengøringsmidler til husholdninger, eller når der udføres hårdt arbejde, f.eks. havearbejde eller gør-det-selv i hjemmet. Det er også en god idé at bære platin smykker adskilt fra smykker af andre metaller, for at minimere risikoen for, at det bliver ridset.

Sådan rengøres platin smykker

Platin smykker er holdbare, men kræver stadig pleje. Derfor er det vigtigt, at de rengøres regelmæssigt. Her er nogle enkle trin som du kan følge for at få dine platin smykker til at se ud som nye igen:

  • Fjern smykkerne og lad dem trække i lunkent vand i cirka 30 minutter.
  • Når de er gennemblødt, skal du fjerne dem fra vandet og tage en blød tandbørste, og derefter bruge den til forsigtigt at skrubbe metal og eventuelle fatninger af dine ædelsten eller grabber for at fjerne al opbygget snavs.
  • Lad dine smykker lufttørre, tag derefter en ren, fnugfri klud og tør dem for at give dem deres glans tilbage.

Hvis dine platin smykker er særlig plettet eller beskidte, er det en god idé at tage dem med en velrenommeret guldsmed, som normalt vil have midlerne til professionelt at rengøre dem.

Har du brug for hjælp

Hvis du vil have yderligere vejledning, eller om du stadig overvejer, om du skal vælge platin eller guld, eller hvis du simpelthen ikke er sikker på, hvilke smykker der passer dig bedst, så tøv ikke med at kontakte en af vores hjælpsomme kundeservice. Du kan ringe til os på +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 eller skrive til os i live chatten.

@diamondsfactoryworld