Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Størrelsesguide og
Konverteringsdiagram

Du har fundet den perfekte diamant ring , men hvordan finder du din ringstørrelse? Uanset om du køber en forlovelsesring til din partner eller en vielsesring til dig selv, giver vores størrelsesguide de bedste tips til, hvordan at du måler din ringstørrelse derhjemme.

Konverteringsdiagram

Vores UK størrelsesguide er designet til at hjælpe dig med at finde din ringstørrelse derhjemme. Mål ringstørrelsen på den finger hvor du ønsker at bære ringen på. Brug derefter vores Konverteringsdiagram til at få din korrekte ringstørrelse.

Ring Størrelse Omkreds
A 37.8
B 39.1
C 40.4
D 41.7
E 42.9
F 44.2
G 45.5
H 46.8
I 48.0
J 48.7
K 50.0
L 51.2
M 52.5
Ring Størrelse Omkreds
N 53.8
O 55.1
P 56.3
Q 57.6
R 58.9
S 60.2
T 61.4
U 62.7
V 64.0
W 65.3
X 66.6
Y 67.8
Z 68.5

Sådan måler du din ringstørrelse

Den mest præcise måde at måle din finger til en ring på, er at få den professionelt målt i en butik. Hvis dette ikke er muligt, tilbyder vi et målebånd, som kan downloades, så du kan måle din ringstørrelse derhjemme. Følg blot disse trin.

 1. 1. Følg instruktionerne for at downloade og udskrive vores størrelsesguide på A4 -papir.
 2. 2. Find den ring, at du vil måle, og anbring den mod cirklerne på guiden.
 3. 3. Match den stiplede cirkel til ringens inderside.
 4. 4. Du har derefter din ringstørrelse og kan bestille din ring.

Bestil et målebånd

Har du ikke en printer? Intet problem. Vi tilbyder et gratis målebånd som kan leveres direkte til din dør.

Sådan kan du måle en ring i al hemmelighed

Er du ved at købe en forlovelsesring eller en gave til din partner? Her er vores bedste forslag til hvordan at du kan finde deres ringstørrelse i al hemmelighed

 1. Spørg en ven eller et familiemedlem.

  Nogen som er tæt på din partner kender måske allerede deres ringstørrelse eller kan endda forsøge indiskret at spørge dem.

 1. Mål en eksisterende ring.

  Hvis din partner allerede bærer en ring på den pågældende finger, hvorfor så ikke måle den i al hemmelighed? Du kan enten tage ringen med til en guldsmed, eller printe vores størrelsesguide for selv at måle den

 1. Mål deres finger imens at de sover.

  Selvom det er lidt vanskeligere, kan du måle din partners finger ved hjælp af en snor. Vikl den rundt om ringfingeren og bind en knude. Brug derefter snoren til at måle imod vores ringstørrelsesguide

Leder du efter den perfekte vielsesring?

Se vores guide om Guide til Forlovelsesringe, for at lære alt hvad du har brug for at vide om at finde den perfekte ring til den du elsker.

Klar til at gøre det officielt?

Lær mere om hvem, som skal købe vielsesringe, de bedste metaller til dine bånd og andre ofte stillede spørgsmål i vores guide om Guide til Vielsesringe.

Tips og tricks til ringmåling

Her er vores bedste tips og tricks til når du skal måle ringstørrelser

Temperatur - Varme temperaturer udvider huden, mens kolde temperaturer krymper huden. Så det er en god idé at overveje dette, før du måler.

Vægttab eller vægtforøgelse - Alle vægtændringer vil påvirke, hvor løs eller stram ringen vil være.

Graviditet - Ligesom vægt kan graviditet påvirke ringstørrelsen. Husk, at fingrene bliver mere hævede under graviditet.

Komfort - Overvej hvor let den er at få på din finger og lad din finger svulme eller krympe afhængigt af temperaturen.

Tid - Det bedste tidspunkt på dagen til at måle ringstørrelse er om aftenen, da fingrene er større om aftenen sammenlignet med om morgenen.

Muligheder for indstilling af ringstørrelse

Bare rolig, hvis du ikke får størrelsen rigtig den første gang, tilbyder vi en gratis ændring af størrelsen på op til to størrelser i op til 30-dage.

Gennemsnitlige ringstørrelser

Når man køber en forlovelsesring, vælger nogle mennesker den gennemsnitlige ringstørrelse, og får størrelsen ændret senere. Her er den gennemsnitlige ringstørrelse i Storbritannien for både mænd og kvinder

Gennemsnitlig ringstørrelse for Britiske kvinder

Den gennemsnitlige ringstørrelse for britiske kvinder ligger imellem størrelse K til N, som vist på kvindernes størrelsesguide

Gennemsnitlig ringstørrelse for Britiske mænd

Den gennemsnitlige ringstørrelse for mænd varierer fra størrelse S til T, som vist på mændenes størrelsesguide. Den mest populære ringstørrelse til mænd i Storbritannien er størrelse T.

Har du brug for hjælp med at finde din ringstørrelse?

Vores venlige kundeserviceteam er til rådighed for at hjælpe dig, hvis du har brug for yderligere vejledning. Kontakt os via live chat eller ring til os på +45 78 74 63 44 for at tale med en af vores ansatte.

@diamondsfactoryworld