Efterårs salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Flowers

Størrelsesguide og
Conversion Chart

Du har fundet den perfekte diamant ring , men hvordan finder du din ringstørrelse? Uanset om du køber en forlovelsesring til din partner eller en vielsesring til dig selv, giver vores størrelsesguide de bedste tips til, hvordan at du måler din ringstørrelse derhjemme.

Bestil et gratis målebånd

Du kan udfylde formularen herunder for at modtage et gratis målebånd.

Bemærk, at målebåndet ikke er helt præcis, men vil give dig et godt skøn vedrørende din ringstørrelse.

Felter markeret med * er obligatoriske

  Skriv mig op til alle tilbud og nyhedsbreve.

  Ja! Kontakt mig venligst i forbindelse med min forespørgsel via. telefon eller e-mail.

Andre måder at måle din ringstørrelse på

SPØRG OM HJÆLP FRA ANDRE

At spørge din partners forældre eller deres bedste venner er et godt udgangspunkt. Få deres venner og familie til at prøve nogle ringe for at få en nogenlunde idé om, hvad ringstørrelsen kan være.

FIND DET PRÆCISE MÅL

Du kan sammenligne alle dine mål med vores internationale størrelsestabel for at finde den rigtige størrelse. Du kan blot downloade vores PDF-guide nedenfor.

Hvad hvis ringen ikke passer?

Mange får ikke størrelsen helt rigtig første gang, og derfor er der ingen grund til panik; det sker hele tiden. Det er bare et simpelt spørgsmål om at sende ringen til en ændring af størrelsen for at få den perfekte pasform. Vi tilbyder en gratis størrelsesændring på de fleste produkter købt hos os, dækket i 30 dage fra afsendelse (kun hvis ringen stadig er i ubrugt stand). Bemærk venligst, at fulde allianceringe, såvel som skræddersyede varer, ikke kan ændres på grund af designets kompleksitet.

Ekstra omkostninger?

Hvis der er en yderligere ændring af størrelse, som skal udføres efter vores engangsperiode på 30 dage, vil der blive pålagt ekstra gebyrer. Dette kan være så lidt som 600 DKK afhængigt af designet, inkl. forsendelses- og forsikringsgebyrer.

Kontakt os

Hvis du har flere spørgsmål om ringstørrelse eller ændring af størrelse, er du velkommen til at kontakte os på +45 78 74 63 44, [email protected] eller skrive til os i live chatten.

@diamondsfactoryworld