Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Pleje af dine diamantsmykker

For at sikre, at dine nye diamantsmykker bliver ved med at se flotte ud og modstå tidens tand, er det vigtigt, at du plejer dem korrekt. Her på Diamonds Factory vil vi have dig til at nyde dit køb for evigt og derfor har vi lavet denne guide, fuld af nyttige plejeinstruktioner for smykker, for at sikre, at du ved, hvordan du holder dine smykker vedlige, så de er lige så flotte som den dag du købte dem.

Diamantpleje

De siger, at diamanter varer evigt, men det er stadig en meget god idé at give dem en regelmæssig rengøring. Med tiden kan snavs og andet få diamanter til at miste deres gnist, så her er nogle hurtige tip til, hvordan man renser en diamant for at sikre, at din aldrig ser kedelig ud:

Fjern altid diamantsmykker, inden du tager et bad

Sæbe kan hurtigt forårsage et lag film og yderligere opbygge sig og sløve diamanter over tid. Det er også en god ide at lade din hud trække vejret, plus du kan lade dine smykker ligge I blød i en blid rengøringsopløsning, mens du er i bad.

Brug en blød tandbørste til at rense din diamant

Rengøring af diamanter er nemt, det eneste du har brug for er en blød tandbørste og noget varmt vand for at komme ind mellem fatningen, der holder din diamant på plads, samt forsigtigt at skrubbe noget snavs af eller andet der er på selve stenen.

Fjern diamantsmykker, når du bruger cremer

Uanset om det er din daglige fugtighedscreme eller solcreme på stranden, skal du undgå at bære dine smykker, mens du påfører creme for at sikre, at den ikke ender bag ved diamanten eller mellem fatningen, hvilket forårsager ophobning og sløvhed. Det er også en god ide at bruge hårspray, makeup og parfume, inden du tager smykkerne på, fordi dette med tid kan medføre pletter på fatningerne, spænderne og båndene, der holder diamanten på plads.

Vær forsigtig med ultralydsrensere

Mens disse enheder er fremragende til at fjerne snavs og fedt, der opbygges på diamanter, kan den vibrerende væske, de skaber, også få diamanter til at bevæge sig og løsne sig i deres fatninger. De kan derefter gå tabt eller kræve reparation på et senere tidspunkt.

Guldpleje

Hvis dine smykker bæres hver dag, kommer de i kontakt med meget snavs og får nok et par knubs og skrammer. Derfor er det en god ide at følge disse enkle tip for at sikre, at guldmetallet holder længe.

Efterlad smykker et sikkert sted, når du svømmer eller bruger et spabad

Klor er ikke venligt, når det kommer i kontakt med guld og kan misfarve og endda beskadige metallet, hvis det regelmæssigt nedsænkes. Hvis du ikke svømmer ofte og bare glemmer at fjerne det en gang, er der ingen panik, men hvis du regelmæssigt er i poolen eller i et boblebad, er det en god ide at lade smykkerne blive i dit skab i den originale præsentationsæske eller pakket ind i en blød klud i en lynlåslomme i din taske eller frakke.

Brug aldrig tandpasta til at rense guld

Mange mennesker anbefaler dette, men det kan faktisk beskadige blødere guld i højere karat - såsom 18 karat guldsmykker. Tandpasta er et slibende stof, der er designet til at holde dine hårde tandemalje ren; på guld kan det forårsage stor skade, hvis det bruges ofte.

Fjern guldsmykker, når du gør rent.

Hvis du ikke har beskyttelseshandsker på, når du bruger rengøringsmidler, såsom blegemiddel eller daglig rengøringsspray, er det en god ide at fjerne alle smykker for at undgå misfarvning eller beskadigelse. Sørg for at vaske dine hænder, inden du sætter guld- eller diamantringe på igen efter rengøringen.

Sådan rengøres en ring

Lidt opvaskemiddel blandet med noget varmt vand er det eneste du har behov for, for at skabe en effektiv blødgøringsløsning til dine guldsmykker. Sæt ringen i denne blanding, og lad den ligge i blød i ca. 15 til 30 minutter, inden den fjernes og tørres af med en blød, ren klud. Brug den tidligere nævnte tandbørste til at rengøre fatningen og indersiden af din ring, hvis der er noget væsentligt snavs.

Sådan rengøres en halskæde

Fjern vedhænget fra halskæden, og hvis stenen eller udsmykningen er fastgjort med lim, skal du ikke lade det ligge i blød i ovennævnte opløsning. Tag i stedet en fugtig, ren klud og tør den forsigtigt over vedhænget for at fjerne snavs. Fjern kæden, og put denne i opvaskemiddelblandingen for at ligge i blød. Dette hjælper med at fjerne snavs eller rester og tør det så af med en ren klud - husk at være ekstra forsigtig, hvis du har en fin kæde.

Sådan rengøres øreringe

Af hygiejniske grunde anbefaler vi, at du tager en spritserviet og rengør kroge til øreringe, der sidder i din piercing, mellem brug. For at rengøre selve øreringene, hvis de har fatninger og diamanter, skal du bruge den bløde tandbørste og varmt vand og forsigtigt fjerne snavs eller rester. Tør med en blød klud, og så stråler dine øreringe igen og er parat til brug.

Sørg for at tjekke resten af vores uddannelsesguider for mere information om, hvordan du plejer dine diamantsmykker, og hvad du skal overveje, når du foretager dit næste køb.

Kontaktieren Sie uns!

Falls Sie mehr über unsere Firma erfahren möchten, rufen Sie bitte unsere freundliche Kundenbetreuung unter +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 an, senden Sie uns eine E-Mail an [email protected] oder kontaktieren Sie uns im Live Chat .

@diamondsfactoryworld