Efterårs salg slutter om

Pleje af dine diamantsmykker

For at sikre, at dine nye diamantsmykker bliver ved med at se flotte ud og modstå tidens tand, er det vigtigt, at du plejer dem korrekt. Her på Diamonds Factory vil vi have dig til at nyde dit køb for evigt og derfor har vi lavet denne guide, fuld af nyttige plejeinstruktioner for smykker, for at sikre, at du ved, hvordan du holder dine smykker vedlige, så de er lige så flotte som den dag du købte dem.

Diamantpleje

De siger, at diamanter varer evigt, men det er stadig en meget god idé at give dem en regelmæssig rengøring. Med tiden kan snavs og andet få diamanter til at miste deres gnist, så her er nogle hurtige tip til, hvordan man renser en diamant for at sikre, at din aldrig ser kedelig ud:

Fjern altid diamantsmykker, inden du tager et bad

Sæbe kan hurtigt forårsage et lag film og yderligere opbygge sig og sløve diamanter over tid. Det er også en god ide at lade din hud trække vejret, plus du kan lade dine smykker ligge I blød i en blid rengøringsopløsning, mens du er i bad.

Brug en blød tandbørste til at rense din diamant

Rengøring af diamanter er nemt, det eneste du har brug for er en blød tandbørste og noget varmt vand for at komme ind mellem fatningen, der holder din diamant på plads, samt forsigtigt at skrubbe noget snavs af eller andet der er på selve stenen.

Fjern diamantsmykker, når du bruger cremer

Uanset om det er din daglige fugtighedscreme eller solcreme på stranden, skal du undgå at bære dine smykker, mens du påfører creme for at sikre, at den ikke ender bag ved diamanten eller mellem fatningen, hvilket forårsager ophobning og sløvhed. Det er også en god ide at bruge hårspray, makeup og parfume, inden du tager smykkerne på, fordi dette med tid kan medføre pletter på fatningerne, spænderne og båndene, der holder diamanten på plads.

Vær forsigtig med ultralydsrensere

Mens disse enheder er fremragende til at fjerne snavs og fedt, der opbygges på diamanter, kan den vibrerende væske, de skaber, også få diamanter til at bevæge sig og løsne sig i deres fatninger. De kan derefter gå tabt eller kræve reparation på et senere tidspunkt.

Guldpleje

Hvis dine smykker bæres hver dag, kommer de i kontakt med meget snavs og får nok et par knubs og skrammer. Derfor er det en god ide at følge disse enkle tip for at sikre, at guldmetallet holder længe.

Efterlad smykker et sikkert sted, når du svømmer eller bruger et spabad

Klor er ikke venligt, når det kommer i kontakt med guld og kan misfarve og endda beskadige metallet, hvis det regelmæssigt nedsænkes. Hvis du ikke svømmer ofte og bare glemmer at fjerne det en gang, er der ingen panik, men hvis du regelmæssigt er i poolen eller i et boblebad, er det en god ide at lade smykkerne blive i dit skab i den originale præsentationsæske eller pakket ind i en blød klud i en lynlåslomme i din taske eller frakke.

Brug aldrig tandpasta til at rense guld

Mange mennesker anbefaler dette, men det kan faktisk beskadige blødere guld i højere karat - såsom 18 karat guldsmykker. Tandpasta er et slibende stof, der er designet til at holde dine hårde tandemalje ren; på guld kan det forårsage stor skade, hvis det bruges ofte.

Fjern guldsmykker, når du gør rent.

Hvis du ikke har beskyttelseshandsker på, når du bruger rengøringsmidler, såsom blegemiddel eller daglig rengøringsspray, er det en god ide at fjerne alle smykker for at undgå misfarvning eller beskadigelse. Sørg for at vaske dine hænder, inden du sætter guld- eller diamantringe på igen efter rengøringen.

Sådan rengøres en ring

Lidt opvaskemiddel blandet med noget varmt vand er det eneste du har behov for, for at skabe en effektiv blødgøringsløsning til dine guldsmykker. Sæt ringen i denne blanding, og lad den ligge i blød i ca. 15 til 30 minutter, inden den fjernes og tørres af med en blød, ren klud. Brug den tidligere nævnte tandbørste til at rengøre fatningen og indersiden af din ring, hvis der er noget væsentligt snavs.

Sådan rengøres en halskæde

Fjern vedhænget fra halskæden, og hvis stenen eller udsmykningen er fastgjort med lim, skal du ikke lade det ligge i blød i ovennævnte opløsning. Tag i stedet en fugtig, ren klud og tør den forsigtigt over vedhænget for at fjerne snavs. Fjern kæden, og put denne i opvaskemiddelblandingen for at ligge i blød. Dette hjælper med at fjerne snavs eller rester og tør det så af med en ren klud - husk at være ekstra forsigtig, hvis du har en fin kæde.

Sådan rengøres øreringe

Af hygiejniske grunde anbefaler vi, at du tager en spritserviet og rengør kroge til øreringe, der sidder i din piercing, mellem brug. For at rengøre selve øreringene, hvis de har fatninger og diamanter, skal du bruge den bløde tandbørste og varmt vand og forsigtigt fjerne snavs eller rester. Tør med en blød klud, og så stråler dine øreringe igen og er parat til brug.

Sørg for at tjekke resten af vores uddannelsesguider for mere information om, hvordan du plejer dine diamantsmykker, og hvad du skal overveje, når du foretager dit næste køb.

Kontaktieren Sie uns!

Falls Sie mehr über unsere Firma erfahren möchten, rufen Sie bitte unsere freundliche Kundenbetreuung unter +45 78 74 63 44 +45 78 74 63 44 an, senden Sie uns eine E-Mail an [email protected] oder kontaktieren Sie uns im Live Chat .

@diamondsfactoryworld