Sommer Salg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Guide til at Købe Vielsesringe

Vielsesringe er det ultimative symbol på evig kærlighed. Når du beslutter dig for at stille det store spørgsmål, er den næste opgave at finde de perfekte ringe. I vores guide til vielsesringe diskuterer vi alt, hvad du har brug for at vide og hvad du burde overveje, før at du køber.

Guide Til Vielsesringe

GRATIS LEVERING

30-DAGES GRATIS STØRRELSESJUSTERING

LIVSTIDSGARANTI




Kvinders Vielsesringe

Vielsesringe til Kvinder

Der er et utal af smukke vielsesringe og stilarter til kvinder. Vælg mellem klassiske vielsesringe, diamant vielsesringe, formede vielsesringe eller vielsesringe med sorte diamanter, hvad end der passer til din smag.

Bryllups Sæt

Foretrækker du, at din vielsesring og forlovelsesring matcher i både form og stil? Hvorfor ikke overveje et smukt brudesæt for at undgå besværet med at finde det perfekte match.

Køb et sæt af bryllupsringe

Sådan bærer du din vielsesring

Et spørgsmål som vi ofte bliver stillet er hvordan, at du skal bære din vielsesring. Du kan du læse vores guide med gode tips til, hvordan du bærer din vielsesring, forlovelsesring og evighedsring.

Lær mere

Find din ringstørrelse

Tænker du over hvordan at du finder størrelsen på din vielsesring? Der er et par metoder, at du kan prøve. Det bedste bud er at blive professionelt målt hos en juveler eller bestille en af ​​vores gratis målebånd for at få en så nøjagtig måling som muligt.

Bestil et gratis målebånd

Mænds Vielsesringe

Vielsesringe til Mænd

Fra Moderne vielsesringe til klassiske vielsesringe eller vielsesbånd med diamanter. Der er et utal af vielsesringe til mænd.

Klassiske Vielsesbånd

Klassiske vielsesbånd er et populært valg for mænd. Vælg mellem en række metaltyper som hvidguld, platin, guld eller rosaguld, hvad end der passer til din smag.

Diamant Vielsesbånd

Hvis du leder efter noget ekstra specielt, så er diamant bryllupsbånd til mænd en god mulighed, da de har en unik og luksuriøs finish.




Shop efter Metaller

Der er massere af smukke metaller at vælge imellem, når man køber en vielsesring. Den du vælger burde være baseret på din smag og livsstil.

Fra moderne rosaguld til elegant hvidguld, find ud af alt hvad du behøver at vide om ædle metaller i vores metalguide.

Skræddersyede Vielsesringe

Hvis du har et drømmedesign i tankerne, tilbyder vi en skræddersyet service til at skabe enhver ring at du ønsker. Alt du behøver er en indledende idé som udgangspunkt. Ud fra den idé vil vi lave en tegning af din vielsesring, og når du er tilfreds, vil vi lave din smukke skræddersyede vielsesring i tide til din store dag.

Design din egen Vielsesring




Vielsesringe FAQs

Det er op til det enkelte par at afgøre, hvem der køber vielsesringene. Nogle par vælger at købe vielsesringe til hinanden, eller at dele den samlede pris. Det kan afhænge af vielsesringens pris. Den gennemsnitlige vielsesring koster mellem 1000 DKK - 30000 DKK afhængigt af de anvendte materialer. I sidste ende er det op til dig, at beslutte hvem, som betaler for vielsesringene. Det er noget, at i bør diskutere med hinanden på forhånd.

Bryllupssmykker til Bruden

Fra smukke diamantøreringe og armbånd til imponerende halskæder. Vi tilbyder en samling af bryllupssmykker til bruden for at tilføre din bryllupsdag ekstra glans.

Bryllupsøreringe

Et smukt par diamantøreringe kan komplimentere din brudekjole og tilføje en luksuriøs finish. Vælg mellem dråbeformet øreringe, diamant ørestikker og kæde øreringe, som passer til din smag.

Brylluparmbånd

Gennemfør dit bryllupslook med et smukt diamantarmbånd. Fra sarte diamantarmbånd til luksuriøse tennisarmbånd, der er masser af muligheder for at supplere din egen personlige stil.

Brullypshalskæder

En diamanthalskæde er en fremragende måde at fremhæve halsudskæringen på. Hvorfor ikke prøve et solitaire diamantvedhæng eller en tennishalskæde?

@diamondsfactoryworld