Efterårs salg slutter om

Vilkår & Betingelser

Brugen af ​​dette websted angiver din accept af vilkår og betingelser for brug, fastsat af Diamonds Factory. Gennemgå venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt og udskriv dem til dit personlige, ikke-kommercielle brug eller til enhver fremtidig reference.

Gennemse regelmæssigt vilkårene for at få de nyeste opdateringer, hvilket afspejles i hovedtitlen sammen med de respektive datoer.

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel til dig.

(Neve Jewels Ltd) Diamonds Factory’s Registrerede Adresse:

Diamonds Factory

786 Harrow Road,
Wembley,
Middlesex,
HA0 3EL

Diamonds Factory's Forretningsadresse:

Diamonds Factory

7 Hatton Garden,
London,
EC1N 8AD

Phone : +45 78 74 63 44

Email : [email protected]

Virksomhedens CVR Nummer - 06453130

Momsregistreringsnummer - GB 925 0805 36

contact us venligst, hvis du har yderligere spørgsmål.

AFTALE

 • Disse vilkår og betingelser ("Vilkår") er de vilkår, hvorpå Diamonds Factory (DK) Ltd laver sit websted www.diamondsfactory.dk og webstedets indhold, herunder uden begrænsning alle oplysninger, tekst, billeder, fotos, design, filer, software, musik, lyd og video ("webstedsindhold") til rådighed for dig.

BRUG AF WEBSITE

 • Diamonds Factory (DK) giver dig en ikke-eksklusiv, tilbagekaldelig licens til at bruge webstedet, men du må ikke ændre eller rette noget webstedsindhold.
 • Du må ikke udnytte webstedets indhold (eller nogen del heraf) til kommerciel brug eller formål, undtagen som specifikt aftalt med Diamonds Factory (DK) i forbindelse med de tjenester, der leveres via webstedet
 • Du får en ikke-eksklusiv og tilbagekaldelig ret til at oprette et hyperlink til webstedet, forudsat at et sådant link ikke viser Diamonds Factory (DK) eller andre tjenester, der tilbydes i forbindelse med Diamonds Factory (DK) på en falsk, vildledende eller stødende måde, eller gør krav på enhver tilknytning til Diamonds Factory (DK)
 • Du må ikke bruge noget Diamonds Factory (DK) logo, design eller varemærke eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder, der tilhører eller er licenseret til Diamonds Factory (DK) i forbindelse med ovennævnte link, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Diamonds Factory (DK).
 • Diamonds Factory (DK) forbeholder sig retten til, fra tid til anden, at foretage ændringer af webstedets indhold.

INTELLEKTUELLE EJENDOMSRETTIGHEDER

 • Du må ikke offentliggøre, reklamere, videresende, distribuere, formidle, sælge, cirkulere eller på anden måde stille nogen del af webstedets indhold til rådighed for tredjemand uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Diamonds Factory (DK);
 • Enhver kopi du tager af en del af webstedsindholdet, skal indeholde enhver ophavsret eller andre intellektuelle ejendomsretlige meddelelser i det originale materiale, sammen med en anerkendelse af, at sådant materiale tilhører Diamonds Factory (DK) eller dets licensgivere; og
 • Du anerkender, at nogle dele af webstedets indhold kan være underlagt andre intellektuelle ejendomsrettigheder forbeholdt licensgivere, og på trods af andre bestemmelser i disse vilkår, accepterer du, at Diamonds Factory (DK) ikke giver dig nogen underlicens vedrørende sådanne intellektuelle ejendomsrettigheder, undtagen i det omfang, der er nødvendigt, for at få indvirkning af dine rettigheder som udtrykkeligt er angivet i disse vilkår.

ANSVAR

 • Diamonds Factory (DK) skal gøre rimelige bestræbelser på at sikre tilgængeligheden af ​​webstedet, men sådan tilgængelighed kan ikke garanteres til enhver tid. Diamonds Factory (DK) er ikke ansvarlig for eventuelle begrænsninger, afbrydelser eller forsinkelser i din brug af webstedet. Du anerkender, at Diamonds Factory (DK) ikke giver nogen erklæring eller garanti (hvad enten det er udtrykkeligt eller underforstået), at ethvert webstedsindhold er fri for vira eller skadelige komponenter, og at Diamonds Factory (DK) påtager sig intet ansvar eller ansvar for det samme. Diamonds Factory samlede ansvar vil 'kun' være begrænset til den samlede pris på de produkter, du har bestilt.
 • Diamonds Factory påtager sig intet ansvar for tab eller skade af nogen art, som følge af brud på nogen udtrykkelig eller underforstået garanti. Dette omfatter økonomisk tab, personskade, sygdom og død.
 • Diamonds Factory påtager sig intet ansvar, der opstår som følge af mangler ved ethvert design, hvis der er foretaget justeringer, ændringer eller andre ændringer af produkterne af en tredjemand, som ikke er autoriseret af Diamonds Factory.
 • Du skal observere og overholde alle de gældende regler og love, herunder alle nødvendige told-, import- eller andre tilladelser til at købe fra vores websted. Import eller eksport af de produkter, der vises på webstedet, kan være forbudt i henhold til visse nationale love. Vi repræsenterer ikke og påtager os intet ansvar med hensyn til import eller eksport af de produkter, du køber.
 • I videst muligt omfang tilladt af 'lov', leverer Diamonds Factory dette websted på "AS IS"-basis og giver ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkeligt eller underforstået, med hensyn til dette websted eller dets indhold. Vi forbeholder os retten til at ændre enhver information, pris eller indhold og improvisere hjemmesiden til enhver tid uden varsel.
 • Hvis Diamonds Factory af en eller anden grund bliver ansvarlig overfor køberen, er deres ansvar begrænset til det beløb, som køberen betaler for den pågældende ordre.
 • Intet i denne klausul 4, eller i disse vilkår er beregnet til at begrænse eller udelukke eventuelle rettigheder, du måtte have som forbruger i henhold til loven, eller på nogen måde, at begrænse eller udelukke Diamonds Factory (DK)'s ansvar over for dig, for ethvert ansvar, som det er ikke muligt at begrænse eller udelukke ved lov.

PRIVATLIV

Du anerkender og accepterer, at være bundet af vilkårene i Diamonds Factory (DK)'s fortrolighedspolitik, som angivet på siden om beskyttelse af fortrolige oplysninger på dette websted.

GÆLDENDE LOV

 • Disse vilkår og betingelser påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.
 • Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser er forbudt ved lov, eller vurderet af en domstol til at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal bestemmelsen i det nødvendige omfang afskæres og gøres ineffektiv så vidt muligt, uden at ændre de resterende bestemmelser, og skal ikke på nogen måde påvirke andre omstændigheder ved, eller gyldigheden eller håndhævelsen af ​​disse vilkår og betingelser.
 • Websitet, dets indhold, vilkår og betingelser og kontrakter, er underlagt og fortolket i overensstemmelse med engelsk lov, eventuelle bestridelser, der ikke er løst ved normal klageprocedure, løses udelukkende ved domstolene i England.

BESTILLING

Bestillinger placeret www.diamondsfactory.dk vil blive genstand for accept i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne.

 • Når du afgiver ordren og tjekker ud, accepterer du varerne til den angivne pris underlagt vilkår og betingelser
 • Ved accept, sender vi dig en ordrekvittering, hvor alle dine ordredetaljer er godkendt af dig på tidspunktet for ordren. En sådan kvittering vil imidlertid ikke blive behandlet som en bindende kontrakt, og ordren vil ikke blive behandlet som 'accepteret' af følgende grunde:
  • Betaling ikke godkendt;
  • Delvis betaling afventende;
  • Produkter udsolgt;
  • Fejl på webstedet med hensyn til det angivne prisbeløb;
  • Ordre annulleres;
  • Kan ikke opfylde ordren

Din købekontrakt er ikke fuldendt, før vi sender dig en e-mail med ordrebekræftelse inden for de næste 5 arbejdsdage fra datoen for modtagelse af ordren.

LEVERING

 • Vi tilbyder gratis levering til alle DK-destinationer og gratis levering til alle internationale kunder, som bruger over 5000 DKK. Alle vores produkter er individuelt mærket med en specifik leveringstid angivet på produktsiden
 • Gratis levering næste dag gælder kun de produkter, der annonceres som "Gratis Levering Næste Dag". Alle bestræbelser vil blive gjort på at sende og levere produkterne inden for den fastsatte frist; forsinkelser kan imidlertid være uundgåelige på grund af uforudsete omstændigheder.
 • Vi vil til enhver tid holde dig opdateret om sådanne forsinkelser og informere dig om den næste leveringsdato
 • Vi kan ikke holdes ansvarlige for tab, du måtte lide på grund af forsinket levering eller annullering af din ordre. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende dine leveringsproblemer på [email protected].

PRIS OG BETALING

 • Vi tager betalingen på det tidspunkt, hvor ordren afgives; handelsbanken af ​​sikkerhedsmæssige årsager verificerer kortoplysningerne.
 • Vi accepterer alle større kreditkort og debetkort som Master Card, Maestro, Visa, Switch og Delta. Du kan også afgive en ordre over telefonen ved at ringe til vores gratis-nummer +45 78 74 63 44.
 • De viste priser er inklusive moms (VAT), Emballage.
 • Produkterne er ikke afsendt indtil, og medmindre der er modtaget fuld betaling for den bestilte ordre.

Efterårs salg

Tilbuddet gælder ikke for løse diamanter. Produktekskluderinger gælder. Dette tilbud udløber kl. 11.59 d. 1. november 2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med nogen anden kampagne- eller rabatkode, og kan ikke anvendes med tilbagevirkende kraft.

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Ugyldig, hvor det er forbudt eller begrænset. Ugyldig, hvis den sælges, udveksles, kopieres eller overføres. Tilbudsbetingelserne kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel.

Ethvert "Klar til Levering" - produkt refunderes ikke. Udveksling tilbydes til samme pris som købet eller højere. Vores fulde refunderingspolitik gælder for resten af ​​ordrer. Vi bytter gerne din ring til en anden størrelse i henhold til vores returpolitik.

Hvis du vælger at bytte, kan din nye ring indeholde færre eller flere diamanter, eller en reduktion eller stigning i ædelmetalvægt, hvilket kan forårsage en stigning eller et fald i prisen. Kampagnen gælder stadig for størrelsesændringen i 30 dage.

Rabatten kan ikke indløses til kontanter. Der vil ikke blive underholdt korrespondance vedrørende denne kampagne eller disse vilkår og betingelser.

Discount cannot be redeemed for cash. No correspondence will be entertained regarding this promotion or these Terms and Conditions.

I det usandsynlige tilfælde af en bestridelighed, anses afgørelsen truffet af Neve Jewels Ltd. (www.diamondsfactory.dk) for afgørende., modify, cancel or withdraw this promotion at any time without notice.

RETURNERINGER OG REFUNDERINGER

 • Smykkerne er ikke graveret, skræddersyet eller har fået ændret størrelse.
 • Smykkerne er i original, perfekt stand og sikkerhedsmærket med stregkode er intakt.
 • Vi har en 30 dages returret
 • Enhver diamant, der er faldet ud af ringen eller går tabt, er ikke dækket af vores returpolitik, og ingen udskiftning garanteres. Vi råder dig kraftigt til at få smykkerne forsikret for at beskytte dig selv mod sådanne uheld. Vores råd til dig er at inspicere din vare, så snart den ankommer, og underrette Diamonds Factory for eventuelle defekter eller skader. Hvis du finder problemer, bedes du kontakte os på +45 78 74 63 44 eller e-maile os til [email protected].
 • Smykker som sælges til nedsatte priser, kan ikke udskiftes til samme nedsatte pris.

Leveringsomkostningerne for returnering af produktet er kundens eget ansvar og refunderes kun i tilfælde af, at der er en produktionsfejl med produktet.

Bemærk: Returner dit køb via Royal Mail Special Delivery eller FedEx/ UPS og forsikre pakken for det fulde køb. Diamonds Factory er ikke ansvarlig for skader eller tabt pakke under forsendelsen.

BESKADIGEDE OG BRUGTE VARER

 • Du skal kontrollere produkterne ved levering, med hensyn til eventuelle fejl eller skader. Meddel venligst med det samme inden for 30 dage fra leveringsdatoen, og vi sørger for udskiftning. Ved undladelse af at gøre det inden for 30 arbejdsdage, er imidlertid ikke acceptabelt for refusioner.
 • Returnerede varer skal være ubeskadigede og i "ny og ubrugt stand". Varer, der viser tydelige tegn på slid eller ændringer af en anden juveler end Diamonds Factory, accepteres ikke. Hvert produkt leveres med et stregkodet sikkerhedsmærke, som skal være intakt. Hvis du bryder dette mærke, annulleres dine 30 dages returret.
 • Ved enhver genstand, der repareres, ændres eller graveres af en tredjepart, som ikke er registreret hos eller godkendt af Diamonds Factory’s smykkeværksted, bortfalder produktionsgarantien
 • Varer som sendes til vores kontor uden sikker emballage, og sendes ud over 30-dages returperiode, er ikke berettiget til refusion.
@diamondsfactoryworld