Forårssalg ender om:

Prismatch Garanti Fundet en bedre pris? Vi slår den.*

Lær mere om -

Lær mere om Klarna

Betal nu

Betal straks, når du afgiver din ordre. Intet kortnummer, ingen ekstra adgangskoder, ingen bekymringer.

Betal senere

Betal kun for det, du kan lide. Tag et kig på din ordre først, og beslut dig derefter for hvad du vil beholde.

Betal i rater

Betal for dine ordrer i dit eget tempo. Du bestemmer selv hvor meget at du vil betale hver måned.

Generelt

Hvad er Klarna?

Klarna er en af de førende betalingsudbydere i Europa og en licenseret bank, der fundamentalt ændrer betalingsoplevelsen for købere og handlende. Virksomheden, som blev grundlagt i Sverige i 2005, gør det muligt for online-shoppere at afvikle åbne betalinger med det samme, senere eller i afdrag hurtigt, nemt og sikkert. Klarna arbejder med over 130.000 forhandlere som Asos, Spotify, MediaMarkt og Deutsche Bahn, og beskæftiger i øjeblikket over 2.500 medarbejdere i 14 lande. I 2014 overtog Klarna Sofort GmbH; I 2017 blev Billpay GmbH opkøbt. Virksomhedens investorer omfatter blandt andet Sequoia Capital, Bestseller Group, Atomico, VISA og Permira. Yderligere oplysninger kan findes på www.klarna.dk

Er det sikkert at købe online med Klarna?

Definitivt! Online shopping kunne ikke være mere sikkert end med Klarna. I en detailbutik kan du altid røre og kontrollere de varer at du vil købe, før du betaler for dem. Vi mener, at shopping online ikke burde være anderledes. Derfor giver Klarna dig mulighed for først at kontrollere dine varer og betale dem senere.

Vores mål er at gøre shopping lettere og mere sikkert. Derfor træffer vi vidtrækkende foranstaltninger for at beskytte dig som køber mod svindel og upålidelige onlineforhandlere. Når du ser Klarna logoet i en onlineshop, kan du være sikker på, at butikken er troværdig og opfylder vores mange krav.

Klarna er også certificeret af TÜV Saarland og Trusted Shops. Certifikater giver dig som forbruger positive indikationer på kvaliteten af tjenester og produkter. Foreningerne registreret under "TÜV" er kendt verden over, og dets certifikater nyder det højeste internationale ry. TÜV Saarland har koncentreret sig om kundeorienterede tjenester uden for de traditionelle officielle aktivitetsområder. Hvert år sørger TÜV Saarland for, at vores forretningsmodel er seriøs, og at Klarna tilbyder sikre betalingsmetoder gennem en detaljeret undersøgelse.

Klarna har været en "Trusted Shops Authorized Partner" siden 2011, og som en "autoriseret partner" er Klarnas processer perfekt tilpasset kvalitetskriterierne for Trusted Shops. Kvalitetskriterierne for Trusted Shops er baseret på nationale og europæiske love, som er vigtige for online shopping. De tager hensyn til de nuværende domme og krav fra forbrugerbeskyttelsesforeningerne, eller tager endda det ekstra skridt, for at beskytte kunden. Læs mere om godkendelsesstemplet her.

Derudover beskytter Klarnas køberbeskyttelse dig ved ethvert køb. Dette er en aftale mellem dig og Klarna, som giver dig mulighed for at shoppe sikkert online. For at køberbeskyttelsesdirektivet finder anvendelse, skal du foretage købet som forbruger hos en iværksætter. Bemærk, at retningslinjen for køberbeskyttelse kun gælder for betalinger med Sofort, hvis dette udtrykkeligt er angivet på siden med valg af betalingsmetode i købmandens onlineshop.

Jeg har flere spørgsmål vedrørende min betaling. Kan jeg tale med nogen fra Klarna?

Selvfølgelig! Du kan når som helst chatte med os i appen eller ringe til os på 69 91 88 81.

Vilkår & Betingelser

Brugen af ​​dette websted angiver din accept af vilkår og betingelser for brug, fastsat af Diamonds Factory. Gennemgå venligst disse vilkår og betingelser omhyggeligt og udskriv dem til dit personlige, ikke-kommercielle brug eller til enhver fremtidig reference.

Gennemse regelmæssigt vilkårene for at få de nyeste opdateringer, hvilket afspejles i hovedtitlen sammen med de respektive datoer.

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre disse vilkår og betingelser uden forudgående varsel til dig.

(Neve Jewels Ltd) Diamonds Factory’s Registrerede Adresse:

Diamonds Factory

786 Harrow Road,
Wembley,
Middlesex,
HA0 3EL

Diamonds Factory's Forretningsadresse:

Diamonds Factory

7 Hatton Garden,
London,
EC1N 8AD

Phone : +45 78 74 63 44

Email : [email protected]

Virksomhedens CVR Nummer - 06453130

Momsregistreringsnummer - GB 925 0805 36

contact us venligst, hvis du har yderligere spørgsmål.

AFTALE

 • Disse vilkår og betingelser ("Vilkår") er de vilkår, hvorpå Diamonds Factory (DK) Ltd laver sit websted www.diamondsfactory.dk og webstedets indhold, herunder uden begrænsning alle oplysninger, tekst, billeder, fotos, design, filer, software, musik, lyd og video ("webstedsindhold") til rådighed for dig.

BRUG AF WEBSITE

 • Diamonds Factory (DK) giver dig en ikke-eksklusiv, tilbagekaldelig licens til at bruge webstedet, men du må ikke ændre eller rette noget webstedsindhold.
 • Du må ikke udnytte webstedets indhold (eller nogen del heraf) til kommerciel brug eller formål, undtagen som specifikt aftalt med Diamonds Factory (DK) i forbindelse med de tjenester, der leveres via webstedet
 • Du får en ikke-eksklusiv og tilbagekaldelig ret til at oprette et hyperlink til webstedet, forudsat at et sådant link ikke viser Diamonds Factory (DK) eller andre tjenester, der tilbydes i forbindelse med Diamonds Factory (DK) på en falsk, vildledende eller stødende måde, eller gør krav på enhver tilknytning til Diamonds Factory (DK)
 • Du må ikke bruge noget Diamonds Factory (DK) logo, design eller varemærke eller andre intellektuelle ejendomsrettigheder, der tilhører eller er licenseret til Diamonds Factory (DK) i forbindelse med ovennævnte link, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Diamonds Factory (DK).
 • Diamonds Factory (DK) forbeholder sig retten til, fra tid til anden, at foretage ændringer af webstedets indhold.

INTELLEKTUELLE EJENDOMSRETTIGHEDER

 • Du må ikke offentliggøre, reklamere, videresende, distribuere, formidle, sælge, cirkulere eller på anden måde stille nogen del af webstedets indhold til rådighed for tredjemand uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Diamonds Factory (DK);
 • Enhver kopi du tager af en del af webstedsindholdet, skal indeholde enhver ophavsret eller andre intellektuelle ejendomsretlige meddelelser i det originale materiale, sammen med en anerkendelse af, at sådant materiale tilhører Diamonds Factory (DK) eller dets licensgivere; og
 • Du anerkender, at nogle dele af webstedets indhold kan være underlagt andre intellektuelle ejendomsrettigheder forbeholdt licensgivere, og på trods af andre bestemmelser i disse vilkår, accepterer du, at Diamonds Factory (DK) ikke giver dig nogen underlicens vedrørende sådanne intellektuelle ejendomsrettigheder, undtagen i det omfang, der er nødvendigt, for at få indvirkning af dine rettigheder som udtrykkeligt er angivet i disse vilkår.

ANSVAR

 • Diamonds Factory (DK) skal gøre rimelige bestræbelser på at sikre tilgængeligheden af ​​webstedet, men sådan tilgængelighed kan ikke garanteres til enhver tid. Diamonds Factory (DK) er ikke ansvarlig for eventuelle begrænsninger, afbrydelser eller forsinkelser i din brug af webstedet. Du anerkender, at Diamonds Factory (DK) ikke giver nogen erklæring eller garanti (hvad enten det er udtrykkeligt eller underforstået), at ethvert webstedsindhold er fri for vira eller skadelige komponenter, og at Diamonds Factory (DK) påtager sig intet ansvar eller ansvar for det samme. Diamonds Factory samlede ansvar vil 'kun' være begrænset til den samlede pris på de produkter, du har bestilt.
 • Diamonds Factory påtager sig intet ansvar for tab eller skade af nogen art, som følge af brud på nogen udtrykkelig eller underforstået garanti. Dette omfatter økonomisk tab, personskade, sygdom og død.
 • Diamonds Factory påtager sig intet ansvar, der opstår som følge af mangler ved ethvert design, hvis der er foretaget justeringer, ændringer eller andre ændringer af produkterne af en tredjemand, som ikke er autoriseret af Diamonds Factory.
 • Du skal observere og overholde alle de gældende regler og love, herunder alle nødvendige told-, import- eller andre tilladelser til at købe fra vores websted. Import eller eksport af de produkter, der vises på webstedet, kan være forbudt i henhold til visse nationale love. Vi repræsenterer ikke og påtager os intet ansvar med hensyn til import eller eksport af de produkter, du køber.
 • I videst muligt omfang tilladt af 'lov', leverer Diamonds Factory dette websted på "AS IS"-basis og giver ingen garanti af nogen art, hverken udtrykkeligt eller underforstået, med hensyn til dette websted eller dets indhold. Vi forbeholder os retten til at ændre enhver information, pris eller indhold og improvisere hjemmesiden til enhver tid uden varsel.
 • Hvis Diamonds Factory af en eller anden grund bliver ansvarlig overfor køberen, er deres ansvar begrænset til det beløb, som køberen betaler for den pågældende ordre.
 • Intet i denne klausul 4, eller i disse vilkår er beregnet til at begrænse eller udelukke eventuelle rettigheder, du måtte have som forbruger i henhold til loven, eller på nogen måde, at begrænse eller udelukke Diamonds Factory (DK)'s ansvar over for dig, for ethvert ansvar, som det er ikke muligt at begrænse eller udelukke ved lov.

PRIVATLIV

Du anerkender og accepterer, at være bundet af vilkårene i Diamonds Factory (DK)'s fortrolighedspolitik, som angivet på siden om beskyttelse af fortrolige oplysninger på dette websted.

GÆLDENDE LOV

 • Disse vilkår og betingelser påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.
 • Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser er forbudt ved lov, eller vurderet af en domstol til at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal bestemmelsen i det nødvendige omfang afskæres og gøres ineffektiv så vidt muligt, uden at ændre de resterende bestemmelser, og skal ikke på nogen måde påvirke andre omstændigheder ved, eller gyldigheden eller håndhævelsen af ​​disse vilkår og betingelser.
 • Websitet, dets indhold, vilkår og betingelser og kontrakter, er underlagt og fortolket i overensstemmelse med engelsk lov, eventuelle bestridelser, der ikke er løst ved normal klageprocedure, løses udelukkende ved domstolene i England.

BESTILLING

Bestillinger placeret www.diamondsfactory.dk vil blive genstand for accept i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne.

 • Når du afgiver ordren og tjekker ud, accepterer du varerne til den angivne pris underlagt vilkår og betingelser
 • Ved accept, sender vi dig en ordrekvittering, hvor alle dine ordredetaljer er godkendt af dig på tidspunktet for ordren. En sådan kvittering vil imidlertid ikke blive behandlet som en bindende kontrakt, og ordren vil ikke blive behandlet som 'accepteret' af følgende grunde:
  • Betaling ikke godkendt;
  • Delvis betaling afventende;
  • Produkter udsolgt;
  • Fejl på webstedet med hensyn til det angivne prisbeløb;
  • Ordre annulleres;
  • Kan ikke opfylde ordren

Din købekontrakt er ikke fuldendt, før vi sender dig en e-mail med ordrebekræftelse inden for de næste 5 arbejdsdage fra datoen for modtagelse af ordren.

LEVERING

 • Vi tilbyder gratis levering til alle DK-destinationer og gratis levering til alle internationale kunder, som bruger over 5000 DKK. Alle vores produkter er individuelt mærket med en specifik leveringstid angivet på produktsiden
 • Gratis levering næste dag gælder kun de produkter, der annonceres som "Gratis Levering Næste Dag". Alle bestræbelser vil blive gjort på at sende og levere produkterne inden for den fastsatte frist; forsinkelser kan imidlertid være uundgåelige på grund af uforudsete omstændigheder.
 • Vi vil til enhver tid holde dig opdateret om sådanne forsinkelser og informere dig om den næste leveringsdato
 • Vi kan ikke holdes ansvarlige for tab, du måtte lide på grund af forsinket levering eller annullering af din ordre. Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende dine leveringsproblemer på [email protected].

PRIS OG BETALING

 • Vi tager betalingen på det tidspunkt, hvor ordren afgives; handelsbanken af ​​sikkerhedsmæssige årsager verificerer kortoplysningerne.
 • Vi accepterer alle større kreditkort og debetkort som Master Card, Maestro, Visa, Switch og Delta. Du kan også afgive en ordre over telefonen ved at ringe til vores gratis-nummer +45 78 74 63 44.
 • De viste priser er inklusive moms (VAT), Emballage.
 • Produkterne er ikke afsendt indtil, og medmindre der er modtaget fuld betaling for den bestilte ordre.

Forårssalg

10 % rabatt på kvalifiserte produkter, opptil 21.600 dkk i maksimal rabatt på bestillingen. Tilbudet er ikke gyldig for løse diamanter. Produktutelukkelser kan gjelde. Dette tilbudet utløper kl. 23.59 27. marts 2023. Tilbudet kan ikke kombineres med noen annen kampanje- eller rabattkode, og kan ikke brukes med tilbakevirkende kraft.

Tilbudet er gyldig så lenge lageret varer. Ugyldig der det er forbudt eller begrenset. Ugyldig hvis solgt, byttet, kopiert eller overført. Tilbudsvilkårene kan endres når som helst uten forutgående varsel.

Eventuelle varer som er "klare til levering" (Ready To Deliver) refunderes ikke. Bytte vil bli tilbudt til samme pris for kjøpet eller høyere. Våre fullstendige refusjonsvilkår gjelder for resten av bestillingene. Vi bytter gjerne ringen din mot en annen størrelse i henhold til våre returregler.

Skulle du velge å bytte, kan din nye ring inneholde færre eller flere diamanter eller en reduksjon eller økning i edelmetallvekt som kan forårsake en økning eller reduksjon i prisen. Kampanjen gjelder fortsatt for størrelsesendringen i 30 dager.

Rabatten kan ikke innløses mot kontanter. Ingen korrespondanse vil bli avledet angående denne kampanjen eller disse vilkårene.

I det usannsynlige tilfellet av en tvist, skal avgjørelsen tatt av Neve Jewels Ltd. (www.diamondsfactory.dk) anses som endelig. Neve Jewels Ltd. (www.diamondsfactory.dk) forbeholder seg retten til å endre, modifisere, kansellere eller trekke tilbake denne kampanjen når som helst uten varsel.

Prisgaranti

1. Vi vil kun matche priser fra lignende online/butik produkter og tilbud. dvs. specifikationer skal matche nøjagtigt, og links er nødvendige for at bekræfte et prismatch.

2. Ved prismatchning mod individuelle certificerede diamanter, skal du være opmærksom på, at dette afhænger af tilgængelighed. Vi vil bestræbe os på at finde et alternativ.

3. Vi kan ikke acceptere rentefri finansiering, Amex eller virksomhedskort til salg med prismatch.

4. Vi matcher ikke priser med priser fra Ebay/Amazon/Marketplaces eller hjemmesider med Privat Salg.

5. Vi matcher ikke priser med laboratoriedyrkede eller behandlede diamanter.

6. Ved køb i butikker, er godkendelse af et prismatch efter managerens skøn.

7. Ordrer med prismatch er muligvis ikke mulige eller berettigede til hurtig produktion.

8. Ingen andre kampagnekoder eller udsalgstilbud gælder for prismatch salg.

9. Dette gælder ikke, hvis den valgte forhandler er i administration eller lukker ned. Pris match vil heller ikke gælde, hvis købet er foretaget i en outlet butik.

10. Vi har ret til at nægte et prismatch.

11. Konkurrerende priser skal være i samme valuta.

12. Prisgarantien på diamanten gælder kun før at du køber din "Virksomhedsnavn" diamant. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb fra "Virksomhedsnavn", kan du returnere din diamant til os inden for 30 dage.

13. Prisgarantien på diamanten gælder ikke, hvor konkurrenten eller Neve Jewels har lavet en prisfejl eller trykfejl på en vare.

14. Hvis Neve Jewels beslutter sig for at matche en konkurrents pris, tilbyder vi den nye pris i 24 timer.

RETURNERINGER OG REFUNDERINGER

 • Smykkerne er ikke graveret, skræddersyet eller har fået ændret størrelse.
 • Smykkerne er i original, perfekt stand og sikkerhedsmærket med stregkode er intakt.
 • Vi tilbyder 30-dages fuld returret
 • Enhver diamant, der er faldet ud af ringen eller går tabt, er ikke dækket af vores returpolitik, og ingen udskiftning garanteres. Vi råder dig kraftigt til at få smykkerne forsikret for at beskytte dig selv mod sådanne uheld. Vores råd til dig er at inspicere din vare, så snart den ankommer, og underrette Diamonds Factory for eventuelle defekter eller skader. Hvis du finder problemer, bedes du kontakte os på +45 78 74 63 44 eller e-maile os til [email protected].
 • Smykker som sælges til nedsatte priser, kan ikke udskiftes til samme nedsatte pris.

Leveringsomkostningerne for returnering af produktet er kundens eget ansvar og refunderes kun i tilfælde af, at der er en produktionsfejl med produktet.

Bemærk: Returner dit køb via Royal Mail Special Delivery eller FedEx/ UPS og forsikre pakken for det fulde køb. Diamonds Factory er ikke ansvarlig for skader eller tabt pakke under forsendelsen.

BESKADIGEDE OG BRUGTE VARER

 • Du skal kontrollere produkterne ved levering, med hensyn til eventuelle fejl eller skader. Meddel venligst med det samme inden for 30 dage fra leveringsdatoen, og vi sørger for udskiftning. Ved undladelse af at gøre det inden for 30 arbejdsdage, er imidlertid ikke acceptabelt for refusioner.
 • Returnerede varer skal være ubeskadigede og i "ny og ubrugt stand". Varer, der viser tydelige tegn på slid eller ændringer af en anden juveler end Diamonds Factory, accepteres ikke. Hvert produkt leveres med et stregkodet sikkerhedsmærke, som skal være intakt. Hvis du bryder dette mærke, annulleres dine 30 dages returret.
 • Ved enhver genstand, der repareres, ændres eller graveres af en tredjepart, som ikke er registreret hos eller godkendt af Diamonds Factory’s smykkeværksted, bortfalder produktionsgarantien
 • Varer som sendes til vores kontor uden sikker emballage, og sendes ud over 30-dages returperiode, er ikke berettiget til refusion.
 • Alle ørenringe skal returneres ubrugte, hvis de skal ombyttes.

ÆNDRING AF RINGSTØRRELSE

At finde den rigtige størrelse på din ring kan være en kompliceret sag. Vi tilbyder størrelsesændringer afhængigt af din ringtype og dens kompleksitet. Vores team er altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål vedrørende størrelsen på din ring.

Forlovelses- og Diamantringe:

Til almindelige bånd, ringe uden diamant eller ædelsten, tilbyder vi gratis størrelsesændring på op til 2 størrelser større eller mindre inden for 30 dage efter modtagelse af varen.

For enhver størrelsesændring, der overstiger to størrelser, vil vi opkræve et gebyr på 600 DKK.

Forlovelsesringe med diamant- eller ædelsten (inklusiv skræddersyede ringe) vurderes for at sikre, om de kan ændres i størrelsen, eller om de skal laves om. I begge tilfælde opkræves et gebyr på 600 DKK.

Allianceringe:

Fulde allianceringe: Grundet fatningens natur kan fulde allianceringe ikke ændres og skal returneres til omskiftning inden for 30 dage efter modtagelsen. Denne pris vil afhænge af prisforskellen mellem størrelser inklusiv et minimumsgebyr på 600 DKK. Kontakt venligst vores team for at diskutere mulighederne for din alliancering.

Halve & ¾ allianceringe: Af samme årsag skal alle halve og ¾ allianceringe vurderes for at sikre, om de kan ændres størrelse, eller om de skal laves om. Denne pris vil afhænge af prisforskellen mellem størrelser inklusiv et minimumsgebyr på 600 DKK.

Vielsesringe:

Til simple bånd, vielsesringe uden diamant eller ædelsten, tilbyder vi en gratis størrelsesændring på op til 2 størrelser større eller mindre inden for 30 dage efter modtagelse af varerne. Skal størrelsen ændres med mere end +, - to størrelser opkræves et gebyr på 600 DKK. Alle ringe vurderes af vores team inden prisen bekræftes.

Vielsesringe med diamant- eller ædelsten inspiceres også før størrelsesændring for at sikre, at fatningens natur tillader en størrelsesændring.

Skræddersyede ringe:

Vi tilbyder gratis størrelsesændring for op til to størrelser større eller mindre inden for 30 dage efter modtagelsen, forudsat at en størrelsesændring er mulig. For en størrelsesændring på over 2 størrelser opkræver vi et gebyr på 600 DKK. Efter at have modtaget din anmodning, vil vores team vurdere, om størrelsesændringen er mulig, og vende det med dig. Afhængigt af kompleksiteten af din ring, kan størrelsesændringen resultere i yderligere omkostninger, som køber hæfter for. Dette gælder også, hvis ringen skal laves på ny fra bunden, kan den ikke kan ændres efter ønske. Du vil blive informeret om eventuelle ekstra omkostninger på forhånd. Det vil herefter blive afklaret, om størrelsesændringen gennemføres.

@diamondsfactoryworld